الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نا شکری نکن عزیزم. وضعیتت بدتر میشه میدونم برای یه دختر بعد از ازدواج مادر شدن هست ولی امیدوار باش کار های خوب انجام بده انءشاالله درست میشه. خدا تو سرزمین امیدواری و خوشحالی منتطر ماست نه در سرزمین نا امیدی.
نا شکری نکن عزیزم. وضعیتت بدتر میشه میدونم برای یه دختر بعد از ازدواج مادر شدن هست ولی امیدوار باش ک ...
مرسی عزیزم
ناامید نیستم راستش بعدش پشیمون شدم از این که اینجوری نوشتم اما روز اول پریودی خیلی برام سخته منی که انقدر منتظرم میخواستم درددل کنم چکار کنم ظرفیتم زیاد نیست
نه اصلا .ی چند روز باید طبق پزشک دارو استفاده کنی خودشون کنترل میکنن تو رو تو اون چند روز بعد ی روز میگن بیا برا پانکچر.تخمک میکشن که اصلا نمیفهمی من بدون بیهوشی انجام دادم اصلا اذیتم نشدم ....بقیش دیگه تشکیل جنین و انتقال که خیلی راحته.
مرسی عزیزم ناامید نیستم راستش بعدش پشیمون شدم از این که اینجوری نوشتم اما روز اول پریودی خیلی ...
میدونم آدما یه روزهایی خیلی سختی میکشن. تو مدرسمون یه دبیر ریاضی داریم خیلی زندگیش سخته ولی به شدت ادم مقاومی هست همیشه میگه تحمل کن و بعد بجنگ من خودمم اول همش بی حوصله بودم از وقتی ماجرای زندگی دبیرمون و فهمیدن واقعا تعجب کردم که چطوری زنده اس