2777
2789
امیدوارم نتیجه بگیرید به زودی منظورم مالی نبود من همسرم موافق نیست برای ای وی اف میگه زوده

اگر فرصت دارین که هیچ ....

نه دیگه بعید می‌دونم بوسیدم گذاشتمش کنار ....مشکل از همسرمه بیشتر .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نا شکری نکن عزیزم. وضعیتت بدتر میشه میدونم برای یه دختر بعد از ازدواج مادر شدن هست ولی امیدوار باش کار های خوب انجام بده انءشاالله درست میشه. خدا تو سرزمین امیدواری و خوشحالی منتطر ماست نه در سرزمین نا امیدی.

اخ بگردم چرا عزیز؟چه اتفاقی برات افتاده بعد زایمان

بعد زایمان تا صبح ترس ووحشت بهم دست میداد اینقدر شدید که افتادکی دریچه گرفتم افسرده گیم شدید ترشد وناامیدتر به شدت استرسی ووسواس فکری افکارهای منفی وآزاردهنده  دکترهم رفتم فایده نکرد چن سال الان خوب نشدم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 
شیخ بهایی ی دعایی برای بچه دارشدن داره خودش گفته به سیصد زن گفتم سیصد تاشم باردارسدن سرچ کنیذ میاره

من همیشه از وقتی یادمه هر حاجتی میخواستم به نیت بی وارث و بد وارث نماز میخونم یا صلوات میدادم .فکر نمی‌کردم ی روز خودم بی وارث بشم   

نا شکری نکن عزیزم. وضعیتت بدتر میشه میدونم برای یه دختر بعد از ازدواج مادر شدن هست ولی امیدوار باش ک ...

مرسی عزیزم 

ناامید نیستم راستش بعدش پشیمون شدم از این که اینجوری نوشتم اما روز اول پریودی خیلی برام سخته منی که انقدر منتظرم میخواستم درددل کنم چکار کنم ظرفیتم زیاد نیست

اگر فرصت دارین که هیچ .... نه دیگه بعید می‌دونم بوسیدم گذاشتمش کنار ....مشکل از همسرمه بیشتر .

اینقدرررررر. دوست داشتم به من یه همسری قسمت میشد. مشکل از اون بود بچه دارنمیشدم. سلامتیمو از دست نمیدادم  هیچی ارزش سلامتی رو نداره حتی بچه 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 
آی وی اف خیلی سخته؟

نه اصلا .ی چند روز باید طبق پزشک دارو استفاده کنی خودشون کنترل میکنن تو رو تو اون چند روز بعد ی روز میگن بیا برا پانکچر.تخمک میکشن که اصلا نمی‌فهمی من بدون بیهوشی انجام دادم اصلا اذیتم نشدم ....بقیش دیگه تشکیل جنین و انتقال که خیلی راحته.

مرسی عزیزم  ناامید نیستم راستش بعدش پشیمون شدم از این که اینجوری نوشتم اما روز اول پریودی خیلی ...

میدونم آدما یه روزهایی خیلی سختی میکشن. تو مدرسمون یه دبیر ریاضی داریم خیلی زندگیش سخته ولی به شدت ادم مقاومی هست همیشه میگه تحمل کن و بعد بجنگ‌ من خودمم اول همش بی حوصله بودم از وقتی ماجرای زندگی دبیرمون و فهمیدن واقعا تعجب کردم که چطوری زنده اس