خیلی حالم بده خیلیییی بی قرارم 😭
دلم گرفته نمیخوام ناشکری کنم ولی هیچ وقت تو زندگیم هیچی به نفع من نبود همیشه همه چی زندگیم برخلاف میلم گذشت اما
همیشه سعی کردم صبور باشم قوی باشم ولی از درون مث یه بچه ۲ ساله ام که با یه زمین خوردن اشکش سرازیر میشه و حالش دگرگون...
من به تازگی رابطه ای رو تمام کردم که با تمام وجودم اون رابطه رو دوست داشتم و حالم توی اون رابطه خوب بود....
نمیخوام بگم که یه عده بیان بگن حیف اون رابطه و برگرد و یه عده بگن خوب کاری کردی که تمومش کردی....شاید این تصمیم درست و منطقی بهترین تصمیمی بود که میتونستم بگیرم
اما دیگه خسته شدم انقد تو زندگیم منطقی برخورد کردم
انقد پا گذاشتم رو دلم و احساسم
خیلی خسته ام خیلیییی
همیشه سعی کردم دنبال درست ترین و منطقی ترین راه باشم ولی یه وقتایی فکر میکنم اشتباه کردن هم بد نیست آدم یجایی باید اشتباه کنه و به اشتباهش ادامه بده تا بلکه قدر تصمیمات درستش رو بهتر بدونه (البته اگه اون اشتباه واقعا اشتباه باشه) اما من هیچ وقت به خودم اجازه اشتباه یا ادامه یه مسیر اشتباه رو ندادم 😔
دلم به حال دل خودم میسوزه😭😭😭😭😭😭😭
قصدم از نوشتن فقط خالی کردن دلمه چون هیچ وقت باکسی درد و دل نمیکنم اینجوری هم حرف دلمو میگم هم اشک میریزم تا بلکه یکم سبک شه اون سنگینی که روی سینمه😭
دلم میخواست الان یکی بود فقط سرمو میذاشتم روی شونه اشو با صدای بلند گریه میکردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭