2777
2789

خیلی حالم بده خیلیییی بی قرارم 😭

دلم گرفته نمیخوام ناشکری کنم ولی هیچ وقت تو زندگیم هیچی به نفع من نبود همیشه همه چی زندگیم برخلاف میلم گذشت اما

همیشه سعی کردم صبور باشم قوی باشم ولی از درون مث یه بچه ۲ ساله ام که با یه زمین خوردن اشکش سرازیر میشه و حالش دگرگون...

من به تازگی رابطه ای رو تمام کردم که با تمام وجودم اون رابطه رو دوست داشتم و حالم توی اون رابطه خوب بود....

نمیخوام بگم که یه عده بیان بگن حیف اون رابطه و برگرد و یه عده بگن خوب کاری کردی که تمومش کردی....شاید این تصمیم درست و منطقی بهترین تصمیمی بود که میتونستم بگیرم

اما دیگه خسته شدم انقد تو زندگیم منطقی برخورد کردم

انقد پا گذاشتم رو دلم و احساسم

خیلی خسته ام خیلیییی

همیشه سعی کردم دنبال درست ترین و منطقی ترین راه باشم ولی یه وقتایی فکر میکنم اشتباه کردن هم بد نیست آدم یجایی باید اشتباه کنه و به اشتباهش ادامه بده تا بلکه قدر تصمیمات درستش رو بهتر بدونه (البته اگه اون اشتباه واقعا اشتباه باشه) اما من هیچ وقت به خودم اجازه اشتباه یا ادامه یه مسیر اشتباه رو ندادم 😔

دلم به حال دل خودم میسوزه😭😭😭😭😭😭😭

قصدم از نوشتن فقط خالی کردن دلمه چون هیچ وقت باکسی درد و دل نمیکنم اینجوری هم حرف دلمو میگم هم اشک میریزم تا بلکه یکم سبک شه اون سنگینی که روی سینمه😭

دلم میخواست الان یکی بود فقط سرمو میذاشتم روی شونه اشو با صدای بلند گریه میکردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

سلام گریه نکن 

چیزی‌ست از جنس درد، وقتی که زخمی می‌شوی، از جنس شورمندی، وقتی که عشق را تجربه می‌کنی، از شعف، وقتی به دستش می‌آوری و از اندوه، وقتی دستانت نایی برای مشت شدنی مقابل ستم، در خود نمی‌یابند.                                               من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم... میان چشم مستت چه ها ندیدم تو را که دیدم... غمِ تو را همان شب، که دل سپردم به جان خریدم قسم... به جانِ تو من، به جان رسیدم، تو را که دیدم!  

پس فکر کنم باید تیکر رسیدن به عشقم رو بردارین 

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم حالت بده حق داری 

اما خداتو شکر کن ک عزیزات کنارتن و نفس میکشن و زندن داغ عشق بلاخره یه روزی فروکش میکنه اما وقتی عزیزتو ازدس یدی دیگ هیچوقت برنمیگرده و ازخدا میخام هیچوقت داغ عزیزتو نبینی

هرزمینه ای شمع تراپی و بهتون پیشنهادمیکنم خودم نتیجه دیدم.ازدواج کردم😝✋️

دقیقا حال قبلا من

بدتر ازون این ک با کسی ازدواج کردم ک دوستش نداشتم ولی فک میکردم آدم خوبیه و هس اما از مادرش میترسه 

خانواده شوهرم خیلی بدن خیلی اذیتم میکنن شکنجه روحی میدن منو و شوهرم هیچکاری نمیکنه🙃

پیششونم زندگی میکنم .. اومدم ی شهر دیگ دور از خانوادم

هبچوقت هیچی اونطور نشد ک من میخاسم🙃

کارایی که دوست داری رو انجام بده

همیشه هم نباید از عقل اطاعت کرد

گاهی حرف دلتو گوش کن

کارایی که خوشحالت میکنه رو انجام بده

یه روزی به خودت میای میبینی این همه زنده بودی ولی زندگی نکردی

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

اسی چقدر شبیه منننننننی

من وارد هیچ رابطه ای نمیشم و نمیتونم بشم 

چون برا خانوادم تعریف نشده اس

چون خیلی زود درگیر طرفم میشم تو خودم نمیبینم طرفم پیام بده زنگ بزنه بزارم برا ی ثانیه بعد جواب بدم و مطمئنم اینقدر سادم ک تو رابطه همه چی زندگیم هفته اول برا طرف گفتم خیلی بی سیاستم زود عادت میکنم شاید زود دل نبندم اما همین عادت کردن ب طرف منو میرنجونه 

نمیتونم با طرفم بیرون برم

نمیتونم کنار بیام ک طرفم بهم دست بزنه خب پسرا هم معلومه چرا دوس میشن حداقل در حد دست که میخوان هیچ پسری پیدا نمیشه ک این چیزارو درک کنه 

منم عذاب وجدان میگیرم اگر با کسی دوس بشم حس میکنم گناه کبیره اس حتی از غیبت و تهمت وقضاوت ک حق الناس محسوب میشه بالاتره 

همش سعی میکنم منطقی تصمیم بگیرم راضیم از تصمیماتم ولی خوب ب قول تو منم ی وقتایی دوست دارم تجربه کنم 

کارایی که دوست داری رو انجام بده همیشه هم نباید از عقل اطاعت کرد گاهی حرف دلتو گوش کن کارایی که خ ...

موافقم اما بعضی از کارها هس میدونی اشتباهه و میدونی عواقب داره مغزت در برابر فکرشون ارُر میده اما دوست داری ی ذره فقط ی ذره از اون کار رو انجام بدی 

من الان همینطوریم 🤦‍♀️

گریه کن سبک میشی

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
پس فکر کنم باید تیکر رسیدن به عشقم رو بردارین 

ان شالله که توبرنداری و بجاش بنویسی که رسیدی🌸🍃

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
میدونم حالت بده حق داری  اما خداتو شکر کن ک عزیزات کنارتن و نفس میکشن و زندن داغ عشق بلاخره یه ...

همیشه شکر کردم که عزیزامو دارم به هر حال هرکسی توی زندگیش داغ عزیز دیده منم دیدم و میفهمم چه درد بزرگیه اما شکر که خانواده ام هستن و سلامتن بخدا ناشکری نمیکنم اما همه چیز زندگی فقط خانواده و عزیزات نیستن....من هیچ جا از زندگی به خواسته دلم نرسیدم فکر میکنم بد نیست یوقتایی هم آدم عزادار دلش باشه من با تموم کردن اون رابطه دلم رو از دست دادم....😭

دقیقا حال قبلا من بدتر ازون این ک با کسی ازدواج کردم ک دوستش نداشتم ولی فک میکردم آدم خوبیه و هس ام ...

چقد بد 😔

باید شوهرت به فکر بیوفته باید تلاش کنه زندگیشو جدا کنه

اگه فکر میکنی دوستت داره  یه مدت جمع کن برو خونه پدرت و بگو تا وقتی که یه فکری به حال زندگی مشترکمون نکردی برنمیگردم

مگه چقد زنده ایم توی زندگی باشیم که توش روحمون آسیب میبینه و آروم قرار نداریم....تلاشتو بکن تا شرایط زندگیت رو عوض کنی ساکت نباش ، یه زندگی خوب حق همه آدم هاست این زندگی خوب رو از خودت دریغ نکن حتی اگه به قیمت جدایی باشه این کارو بکن❤

کارایی که دوست داری رو انجام بده همیشه هم نباید از عقل اطاعت کرد گاهی حرف دلتو گوش کن کارایی که خ ...

درست میگی ولی من خودم همیشه به همه گفتم مگه چقد زنده ایم پس تا وقتی زنده ایم اونجوری که دوست داریم زندگی کنیم

اما خودم همیشه سعی کردم عاقلانه برخورد کنم و وقتی بخوای عاقلانه رفتار کنی نمیتونی اونجوری که قلبا دوست داری زندگی کنی.....

از طرفی دیگه با نوع رفتارم نمیتونم برگردم تو این رابطه،  امروز استوری گذاشته بودم پیام داد تو رو خدا هر زمانی که فکر میکنی میشه برگشت خواهش میکنم ازت برگرد منم بهش گفتم دیگه هیچ وقت نمیخوام اینجوری توی این رابطه باشم خواهشا دیگه بهم پیام نده😭💔

و اینکه بحث عمر و زندگیمه این تصمیم من ۲۹ سالمه دیگه تا کی قراره بمونم منتظرش ببینم میاد جلو یا نه؟ که اگه اومد جلو خانواده ها میپذیرن ما رو یا نه....من خانواده خیلی برام مهمه....

نمیخوام یه روزی برسه این عشق و دوست داشتن تبدیل به نفرت بشه برام تا آخر عمرم😔

اسی چقدر شبیه منننننننی من وارد هیچ رابطه ای نمیشم و نمیتونم بشم  چون برا خانوادم تعریف نشده ...

من توی رابطه بودم اما اینجوری که میگی نه

ما هردومون مذهبی هستیم 

هیچ وقت دستمونم به همدیگه نخورد

هیچ وقت حرفای بدی به هم نزدیم

با رعایت حد و حدود و خط قرمزامون با هم در ارتباط بودیم

من بهت رابطه دوستانه رو هیچ وقت پیشنهاد نمیکنم

ولی من قشنگترین و بهترین رابطه رو تجربه کردم که مطمئنم هیچ وقت اونو کنار هیچ آدم دیگه ای نمیتونم تجربه کنم😭💔

اگه دوست داشتی تاپیک هام که درباره اشه و تاپیک داستان زندگیم رو بخون متوجه میشی