2777
2789
عنوان

مامانهای نوزاد دار یک سوال دارم

359 بازدید | 31 پست

نوزاد دارم هیچ کس کمک حالم نیست نه خواهر نه مادر هیچ کس .برا یک آرایشگاه میمونم چکار کنم یا سر سفره مهمونی از اول تا آخر دست خودم هست نوزادم مادر خواهرم نگهش نمی‌دارندحتی آخر سفره تا غذا بخورم.نه کسی چشم روشنی درستی به بچم داد و نه اعتنایی می‌کنند بقیه هم همینطوره شرایطشون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله 

ببین وقتی ادم باردار میشه اطرافیان ذوق میکنن ولی وقتی بچه اومد فقط خودت می مونیو بچه و هیچکس فریاد رس نیست،به خاطر همین ادم قبل بچه دار شده باید خیلی خیلییییی فکر کنه که ایا توان بزرگ کردنشو داره یا نه شاید هیچکس هیچ وقت کمک نکرد

هرچند خودم انقدر این دردو کشیدم ببینم هرکی بچه داره هرچه قدر در توانم باشه حتماااا کمکش میکنم حتی نذر کردم حالم خوب شه برم بهزیستی کمک کنم

بله ببین وقتی ادم باردار میشه اطرافیان ذوق میکنن ولی وقتی بچه اومد فقط خودت می مونیو بچه و هیچکس فری ...

دوران بارداریم هم کسی ذوقی نکرد تازه گرسنگی مو میزدن توی سرم و میگفتن چخبره میخوری

کمک خیلی میکنن ولی اگه نکنن هم توقع ندارم اصلا من مسئول بچه خودم هستم مادرم زحمت کشید پسرمو میگرف میرفتم تفریح اگ نمیگرفت هم ازش ناراحت نمیشدم عزیزم بلاخره بچتم از اب و گل در میاد ولی اینکه سر سفره ام کمک ندن دلمو میشکنه یکم 

عزیزم اون بچه نباید تو از دیگران انتظار داشت همسرت باید کمک کنه حالا اگه کسی کمک کنه لطف نه وظیفه

پس اینایی که توی خیابون یا مهمونی با مسجد و...میبینم کلی هوای نوزاد رو دارن کی هستن؟اینکه توی دنیا اینقدر تنها و مستاصلم ک نمی‌دونم گاهی بچمو کجا بزارم برم تا مغازه چیزی بخرم درسته ؟این یعنی توقع داشتن؟

آره همه الان همینن باید خودت ب تنهایی همه کاراتو بکنی 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

همه رو نمیدونم ولی منم همینم. تا حداقل یه سله بشه یکم تحمل کن. من هوا خوب بود میذاشتم کالسکه میرفتم کارامو میکردم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند