2777
2789
عنوان

دلتون نینی بخواد چیکار میکنین

246 بازدید | 17 پست

دلتون نینی بخواد شرایطشو ندارین چیکار میکنین؟

اگه علت شدت علاقه رو بدونین تاپیکای قبلی هست

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀

شرایطشون ندارم چون ازدواج نکردم

میرم بچع همسایه رو بغل میکنم 

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه دلم نی نی بخواد شرایطشو نداشته باشم میرم مهدکودک 

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
نی نی میخوامو نمیشه 😊خدا لایقم نمیدونه 😁

عزیزم ربطی به لیاقت نداره این همه ادم بچه دار شدن و کشتنشون لیاقت داشتن؟ 

ایشالله به خواستتون میرسین💞🤲

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
اگه دلم نی نی بخواد شرایطشو نداشته باشم میرم مهدکودک 

بری مهد کودک حس میکنی بچه خودتن؟‌:/ نمیشه که

توشرایط بد بچه نمیارم ب هیچ عنوان 

چون ظلمه 

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا
توشرایط بد بچه نمیارم ب هیچ عنوان  چون ظلمه

شرایط بد نیست

تاپیک قبلیمو اگه خواستی بخون

بری مهد کودک حس میکنی بچه خودتن؟‌:/ نمیشه که

چاره چیه فعلا شرایطشو نداری خب

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪