2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از حوالی ۷ شروع میشه تا ۱۲رشب که تموم میشه

نه نیمه شب تازه قابل دیدن میشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ساعت چنده؟

🔴توجه 🔴 توجه 

ماه؛ در ایران «خونین» می‌شود!

یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴ ماه‌گرفتگی کامل رخ می‌دهد و ماه به رنگ قرمز «ماه خونین» دیده خواهد شد 🌙🔥

🔰 زمان بندی ماه گرفتگی🔰

▪️شروع گرفتگی:

از ساعت ۱۹ و ۵۷ دقیقه

▪️آغاز گرفتگی کلی(خُسوف کامل):

ساعت ۲۱ 

▪️پایان گرفتگی کلّی‌:

ساعت ۲۲ و ۲۳ دقیقه

سپس ماه، شروع به بازشدن میکند.

▪️پایان گرفتگی:

ساعت ۲۳ و ۲۷ دقیقه

❌بعداز این ساعت، نماز آیات قضا میشود❌

(از یه کانال برداشتم فکر کنم معتبره چون حرم رضوی هم ساعت ۹ نماز جماعت آیات میخونن)

🔴توجه 🔴 توجه ماه؛ در ایران «خونین» می‌شود!یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴ ماه‌گرفتگی کامل ...

ااا خوب شد دیدم تو این کانالی که من بودم یه چیز دیگه گفتن از ساعتش گیج شدم 🫠

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

ماه خونین از چه ساعتی قابل مشاهده است؟ بر اساس داده‌های نجومی، این خسوف در زمان‌های زیر رخ می‌دهد (به وقت ایران):

• شروع گرفتگی جزئی: حدود ساعت 18:58 نیم‌سایه
  • شروع گرفتگی کلی: حدود ساعت 20:12 جزئی
  • اوج گرفتگی: حدود ساعت 20:44 اوج
  • پایان گرفتگی کلی: حدود ساعت 21:17 کامل
  • پایان گرفتگی جزئی: حدود ساعت 22:55
  • پایان نیم‌سایه: حدود 00:25

این ماه‌گرفتگی کامل حدود ۳ ساعت و ۲۸ دقیقه طول خواهد کشید. ماه در این مدت به‌طور کامل در سایه زمین قرار می‌گیرد و رنگ سرخ آن به‌خوبی قابل مشاهده خواهد بود.

من خدایی دارم که من را بسیار دوست دارد. همانگونه که دیگر انسانها را دوست دارد . همانگونه که یک گل یا درخت را دوست دارد . همانگونه که یک مورچه را دوست دارد . همانگونه که یک شیر را دوست دارد. همانگونه که یک گرگ را دوست دارد. همانگونه که قناری و بلبل را دوست دارد. در کل خدا من را خیلی دوست دارد، همانگونه که تمام آفریده هایش را دوست دارد. خدای من ، هیچ فرقی بین بندگانش نمیگذارد. پس من هم او را عاشقانه دوست دارم. همانگونه که دیگر آفریده هایش او را دوست دارند.

نه ۱۲ تموم میشه

توی هوش مصنوعی نوشته 

نمیدونم والا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری