من ک بیمه تکمیلی دارم تاسقف ۳تومن شد۴۰۰ازجیب دادم۴تادندون عصب کشی شد
پشت وپناهم خداس وقتی خالقکل جهان هستی خداست به غیر او امید بستن اشتباس...هرخواسته ای دارین فقط ازخودش بخاین نه از بندش...اگه باتمام ایمانت ازخودش خواستی بی شک بهش میرسی....خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت همه چی...تیکرتولد۲سالگی گل پسرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پشت وپناهم خداس وقتی خالقکل جهان هستی خداست به غیر او امید بستن اشتباس...هرخواسته ای دارین فقط ازخودش بخاین نه از بندش...اگه باتمام ایمانت ازخودش خواستی بی شک بهش میرسی....خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت همه چی...تیکرتولد۲سالگی گل پسرم
نه نماینده بیمه عمرم همسرم مدیره ازاونجابیمه تکمیلیم باز۶ماه دیگه میررم درست کنم دندونام پوسیده شدن سرشیردهی وعدم مصرف لبنیات هنوزم دندونم اذیت میکنه قرص کلسیم میخوره بهترشده