2777
2789

من امشب کارو تموم میکنم قبلش مبخواستم وصیت نامه بنویسم بهو یادم اومد اون سه  که با محدثه رفیق بودم چقد خوب بود تا اینکه منو به چندتا دوروزه فروخت با این حال رفاقتمون باحال بود گفتم قبلش بهش پیام بدم و بگم با اینکه اخرش اینطوری کردی و من باهات بهم خوش گذشت ممنون و خداحافظ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂فک کن بری اون دنیا عذابت بدن روزی صدبار ارزو کنی دوباره برگذدی این دنیا

اخرتتو خراب نکن بزار حداقل تو اون دنیا نفس راحت بکشی خودکشی از گناهان کبیرس خدا نمیبخشتت خیلی عذابت میدن

برام حاجت روا شدنم یه صلوات بده🍀💚

میخوای حس عذاب وجدان بهش بدی

اگه قرار بود عذاب وجدان بگیره ولت نمیکرد پس پیامم بدی مهم نیست براش

و خودکشی نکن خودمم تصمیم داشتم ولی الان دیدم میگذره واقعا جوری میگذره که حتی اون روزا هیچیشو یادم نمیاد

بگم شرکم یا خودت فهمیدی

میخوای حس عذاب وجدان بهش بدیاگه قرار بود عذاب وجدان بگیره ولت نمیکرد پس پیامم بدی مهم نیست براشو خود ...

نه اصلا نمیخوام عذاب وجدان بگیره فقط همینطوری یادم اومد اصن دلیل پایان دادنم به زندگی اون نیست

هممون وضعیت زندگیمون گوهه انقدر ضعیفی که واسه یه آدم میخوای خودت و بکشی؟ با این کار هم خودت و هم خان ...

نه به خاژر اون نه فقط یادم اومد همین من از زندگی خودم بدم میاد خسته شدم

نه اصلا نمیخوام عذاب وجدان بگیره فقط همینطوری یادم اومد اصن دلیل پایان دادنم به زندگی اون نیست

دلیلش چیه پس

خیلی مهمه و اصلا حل نمیشه؟یعنی هیچ راهی نداره که حلش کنی یا فراموشش کنی یا از اول شروع کنی که میخوای به زندگیت پایان بدی؟

بگم شرکم یا خودت فهمیدی

چند سال به خودت فرصت بده ، بگو ۳ سال مثلا تمام تلاشم را میکنم حالم خوب شه ، موفق شم ، مشکلاتم را حل کنم ، اگه تا رسیدن به زمان مورد نظر بازهم همینطور بودی اون موقع تصمیم ات را اجرا کن 

امشب خود کشی کن ولی نه این که جسمت را بکشی ، خودت را بکش و فردا صبح که بیدارشدی یه آدم دیگه متولد کن ، مثل ققنوس