2777
2789
عنوان

خواستگار و اینستا

597 بازدید | 47 پست

سلام بچه ها

ی خواستگار دارم باهم حرف میزنیم تازه ی روزه

اینستا همو فالو کردیم

متوجه شدم نصف فالوراش فالوینگ هاش دختر هستن البته بیشترشون همکار هستن ولی دخترایی رو هم ک فقط عکس از خودشون گذاشتن رو دنبال کردن و عکساشونم لایک کردن

نظرتون چیه؟

ترس برم داشته ک نکنه آدم چشم ناپاکی باشه

ازآن خودت باش ک ارزنده ترینی...دوستان تاپیک اموزشی سیاست زنونه نظم اراستگی بود منوهم صدا کنید..

ربطی به این چیزانداره

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم مردااا همشون همینجورین ..یعنی کلا اشتیاق دارن به دخترا ..امااا دلیل نمیشه چشم ناپاک باشه و شما اصلا نپیتونی پسری و پیدا کنی که نگا نکنه و لایک نکنه..و دنبال دختر نباشه ..چون ذات مرداست ..اما خب ربطی نداره با شما میخواد ازدواج کنه ..

چه مدته اومدن خواستگاریت ؟ 

تقریبا از اردیبهشت

اما تازه باهم تلفنی در ارتباطیم دوروزی میشه

ازآن خودت باش ک ارزنده ترینی...دوستان تاپیک اموزشی سیاست زنونه نظم اراستگی بود منوهم صدا کنید..
ببین عزیزم مردااا همشون همینجورین ..یعنی کلا اشتیاق دارن به دخترا ..امااا دلیل نمیشه چشم ناپاک باشه ...

نمیدونم چطور پی ببرم ک ادم هیزی نیست 

پس چی میتونه باشه؟

شایدبرااینکه فالووراش بالاوزیادباشن اینکارکرده 

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️
شایدبرااینکه فالووراش بالاوزیادباشن اینکارکرده 

ملی جون دقت کردم ک از بین عکسای دختره ک مثلا ۵تا بودن این دوتا رو لایک کرده

باخودم میگم نکنه داره کنترلش میکنم هیچی نشده