2777
2789
عنوان

بزرگترین آرزوم مردن بابام🙂

360 بازدید | 45 پست

خدا توی همین دنیا منو هر روز داره مجازات میکنه با دیدن بابام

از خیانت با زن شوهردار تا بی آبرویی توی فامیل بخاطر کاراش

از لجبازیاش از تریاک کشیدناش خونه پر از دود که نفس کشیدن سختههه برام 

از تروما و استرسی که از بچگی تا الان تحمل کردم 

از اذیت کردناش موقع کنکورم نابود کردن زندگیممم ای خدااااا چقدرر صدات زدم این آدمو ببر پیش خودت ولی گوش نکردی 😭😭😭 تا کی بسوزم از وجودش خداااا پیرررر شدم تو جوونی بخاطرش

هزار کیلومتر دورتر هم برم ازش باعث ترس وجودش با منههه😭😭😭😭 فقط مرگ راه نجاته 

من مطمئنم اون دنیا هم خداا این آدمو میزاره روبرو من که ببینمش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عب نداره عزیزم این دورانم میگذرهیه ازدواج خوب بکن که بری سر خونه زندگی خودت و راحت شی

یکاری کردن من غلط کنم ازدواج کنم بیزارم از ازدواج 

من فقط دنبال رهایی از این ادمم دیگه هیچی نمیخوام

یکاری کردن من غلط کنم ازدواج کنم بیزارم از ازدواج من فقط دنبال رهایی از این ادمم دیگه هیچی نمیخوام

نه این چه حرفیه قلب

یه ازدواج که کنی طرف مرد واقعی باشه مث کوه پشتت باشه عاشقش باشی

بعد میبینی ازدواج و زندگی مشترک البته با این شرایط که گفتن چقد خوبه

بعد این خونه ای تحملش انقد سخته هر روز دیدنش و کلا اگه بخوای هفته ای یه بار میبینی

نخواین مشت سرتم نگا نمیکنی

بی تواما به چا حالی من از آن کوچه گذشتم...

نه این چه حرفیه قلب یه ازدواج که کنی طرف مرد واقعی باشه مث کوه پشتت باشه عاشقش باشی بعد میبینی ازدوا ...

درسته عزیزم

ولی خب من نمیخوام ازدواج کنم دیگه فرصتی نیست بخوام آزمون و خطا کنم اگه طرف بد باشه دیگه من کلا زندگیو میبازم

درسته عزیزمولی خب من نمیخوام ازدواج کنم دیگه فرصتی نیست بخوام آزمون و خطا کنم اگه طرف بد باشه دیگه م ...

مگه چن سالته؟

اره حق داری ترس داشته باشی طرف مث پدرتون راهش کج باشه عزیزم

بی تواما به چا حالی من از آن کوچه گذشتم...