2777
2789
عنوان

خواستگار و اینستا

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 47 پست
حضروری اشنا شدین یا از اینستا؟

سنتی

کسی معرفی کردو ماهم همو دیدیم و ادامه دادیم

ازآن خودت باش ک ارزنده ترینی...دوستان تاپیک اموزشی سیاست زنونه نظم اراستگی بود منوهم صدا کنید..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ملی جون دقت کردم ک از بین عکسای دختره ک مثلا ۵تا بودن این دوتا رو لایک کرده باخودم میگم نکنه داره ک ...

به خودش گفتی؟

قشنگ بشناسش،

ممکنه بی منظوراینکارمیکنه

چون الان عادیه تواینستا

ولی بازم قشنگ بشناسش

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️
به ظاهر که نمیشه توجه کرد تو مدت آشنایی ببین چجور آدمیه

دلم میخواد بفهمم ادم پاکچشمی هست یا نه

ازآن خودت باش ک ارزنده ترینی...دوستان تاپیک اموزشی سیاست زنونه نظم اراستگی بود منوهم صدا کنید..
شایدبرااینکه فالووراش بالاوزیادباشن اینکارکرده 

من فالو کردن پسرا بی منظور برداشت میکنم

مثلا یه آقایی هس فقط اشناها و هم شهری هاش فالو داره

بعد منو فقط غریبه داره 

ولی هیچ منظور خاصی برداشت نکردم و تا حالا حرف یا حرکت خاصی نزده

البته من عکس کم میزارم 

به نظر من عادی

اینستا دیگه

اوشون هم مث شما

یه انسان مستقل و ازاد 

که کلی تعامل اجتماعی و دوست و همکار و فامیل داره جدا از جنسیت

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
تقریبا از اردیبهشت اما تازه باهم تلفنی در ارتباطیم دوروزی میشه

از اردیبهشت اومدن خواستگاری و هنوز هم خواستگار هست ؟ اگه بله دادی شده نامزد 

در هر حال تو نی می سایت به دوست پسر میگن خواستگار 

نمی‌دونم ولی اگه دوستت هست که هیچ 

ولی اگه نامزد هست کار زشتی میکنه 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
خیلی راحته!!!باهاش برو بیرون و مهمونی قشنگ متوجه میشی ..کاری نداره که ...حتی پشت ماشین نشسته ..

دقت کنم ک چقدر ب دیگران نگاه میکنه خصوصا خانوما ؟

من فالو کردن پسرا بی منظور برداشت میکنم مثلا یه آقایی هس فقط اشناها و هم شهری هاش فالو داره بعد من ...

اره بعضیاواقعا بی منظوره

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️
از اردیبهشت اومدن خواستگاری و هنوز هم خواستگار هست ؟ اگه بله دادی شده نامزد  در هر حال تو نی م ...

شالی جان ن دوست هست نه نامزد

اردیبهشت اومد و بخاطر شرایط کارش بهش گفتیم درست شد بیا

و بعدهم تحت نظارت خانواده ها قرار شد در ارتباط باشیم تا همو بشناسیم

دقت کنم ک چقدر ب دیگران نگاه میکنه خصوصا خانوما ؟

عکس دخترا لخته یا مانتو شال سرشونه؟

و اینکه تو خانوادشون رابطه با دخترا چطوریه

فقط پست های دختر لایک میکنه یا همه جور پست لایک میکنه؟

شالی جان ن دوست هست نه نامزد اردیبهشت اومد و بخاطر شرایط کارش بهش گفتیم درست شد بیا و بعدهم تحت نظ ...

پس زیاد مهم نیست فعلا 

حساس نشو 

اصلا حساس نشو خیلی طبیعیه 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
به خودش گفتی؟ قشنگ بشناسش، ممکنه بی منظوراینکارمیکنه چون الان عادیه تواینستا ولی بازم قشنگ بشناس ...

ب خودش نگفتم

چون میترسی ظاهرسازی کنه یا جواب توجیه کنننده ای بهم بده

به نظر من عادی اینستا دیگه اوشون هم مث شما یه انسان مستقل و ازاد  که کلی تعامل اجتماعی و دو ...

متوجهم

واقعا دوست ندارم تودنیای امروز نه محدود شم نه محدودکنم الکی

ولی منم ی پسر رو ک هیچ پستی جز عکسای خودش نداره و چیز اموزنده یا جالبی تو پیجش نیست  رو فالو نکردم و لایک نکردم

ترسم اینه ک ایشون با توجه ب شغلش این مدل روابط رو داشته باشه و من نفهمم