2777
2789
عنوان

چه ذوقی میکردم فک میکردم باردارم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 119 پست
منم دیروز بهونه گیری کردم دعوا کردم تا شب نه شوهرم چیزی خورد نه من... طفلی بخاطر من عصابش ریخت به هم ...

عزیزم منم تنبلی داشتم و یکسال طول کشید باردار بشم

اون یکسال اندازه ی ده سال پیر شدم.حالتو درک میکنم

من زیاد دکتر نرفتم،جاش چندماه بدون وقفه پیاده روی کردم.یادمه یه بار فکر میکردم باردارم ولی پریود شدم.با گریه داشتم پیاده روی میکردم ولی ناامید نشدم

بعدش عسل و دارچین ناشتا میخوردم تا روز بیستم قاعدگی و خرما خیلی زیاد.با خوردن اینا زود باردار شدم

بسپار به خود خدا عزیزدلم مطمئن باش تو زمانی که اصلا فکرشم نمی کنی بهت میده، به زور از خدا چیزی رو نخواه

من این ماه برام خیلی ماه مسخره ای بود دندون پر کردم، بالای زانوم زخم عمیق برداشت با بی حسی بخیه کردند برام آنتی بیوتیک مصرف کردم، سه بار هم بیشتر اقدام نداشتیم که دوبارش با جلوگیری بود تازه من PCO هستم، هیچ داروی تقویتی هم نخورده بودم و هنوز هم تو شُک هستم که چطور باردار شدم البته تا از تشکیل قلبش مطمئن نشم آروم نمی گیرم اما همه اینارو بهت گفتم گلم که برسم به اینجا من با بی بی چک و آزمایش منفی ناراحت نمی شدم و بلکه پریود هم که می شدم خداروشکر میکردم که راحت بدون نیاز به دارو پریود شدم و به خدا گفتم هر موقع خودت صلاح میدونی بده که این ماه با این شرایطم بهم داد زمانی که اصلا فکرشم نمی کردم. 

ببخشید عزیزدلم خیلی پرحرفی کردم، مطمئن باش خدا بهترین هارو برات درنظر گرفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا چند سال دیگه ؟همین الان میخوام مرتضی علی .

آخه دعا کردم برات چند سال پشت سر هم ناخواسته باردار بشی تا بفهمی اونم یه درد دیگست که باید بهش دچار بشی تا بفهمی من چی میگم دوست دارم اون روزی را ببینم که تاپیک زدی ومیگی حتی نمیزارن براخودم نون بخورم    الهی آمین

آخه دعا کردم برات چند سال پشت سر هم ناخواسته باردار بشی تا بفهمی اونم یه درد دیگست که باید بهش دچار ...

الهی آمین من دوست دارم ۴ تا بچه داشته باشم ولی عمرم کفاف نمیده چون الان ۳۸ سالنه و بچه ندارم کو تا ۴تا بچه.

گناه من سادگی بود .
الهی آمین من دوست دارم ۴ تا بچه داشته باشم ولی عمرم کفاف نمیده چون الان ۳۸ سالنه و بچه ندارم کو تا ۴ ...

انشاءالله خدا بهت سلامتی وزندگی بده در عرض 5یا6سال میتونی 4تابچه بیاری 

منم 4تا بچه دارم اصلا نمیشد کنترل کرد باجلوگیری سخت هم باردار میشدم آخرین بار هم شوهرم لوله بندی کرده بود ولی نگفته بود که چند ماهی باید از یه راه جلوگیری دیگه هم استفاده کنید چون اسپر ها هنوز فعالن ما هم نمیدونستیم خیالمون هم تخت بود که آقا لوله هاشا بسته وباز هم من حامله شدم 

الهی که به درد من دچار بشی 

خداکنه بگیره و بشه انگار دلت خیلی پره 🤣🤣🤣

نه دیگه حالا بچه هام خدا راشکر بزرگ شدن ودخترم را شوهر دادم ودوتا بچه داره اونم متل مامانش دوتا بچه شیر به شیر😂😂

نه دیگه حالا بچه هام خدا راشکر بزرگ شدن ودخترم را شوهر دادم ودوتا بچه داره اونم متل مامانش دوتا بچه ...

ماشاا.... سلامت باشن به منم دعاکن به روز خودت و دخترت دچار بشم .😅😅

گناه من سادگی بود .
بسپار به خود خدا عزیزدلم مطمئن باش تو زمانی که اصلا فکرشم نمی کنی بهت میده، به زور از خدا چیزی رو نخ ...

الهی عزیزدلم چقد قشنگ گفتی راست میگی متم دیگ ب زور نمیخام هروقت خودش صلاح دونست بهم بده الهی ک نینیت سالم و سلامت دنیا بیاد گلم 

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️

الهی عزیزدلم چقد قشنگ گفتی راست میگی متم دیگ ب زور نمیخام هروقت خودش صلاح دونست بهم بده الهی ک نینیت ...

قربونت عزیزدلم مرررسی، خیلی برام دعا کن فداتشم 

انشاا... تاپیک نی نی دار شدنت رو ببینم. 

بهترین هارو برات آرزومندم گلم