2777
2789
نه معمولا پدر و مادرم ب ما کمک میکنن

بنظرم اگر همسرت داره و فقط همین خرجه خیلی حساس نباش

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه هر چقدرم خرج بتراشم به زندگی خودم ضرر میزنم چون اونا بخوان از پس اندازش هم میده  متاسفانه ...

یه کاری کن برنامه ریزی زندگیتوتوی خرج کردن خودت دست بگیری مردهاگاهی وقتاخرج های الکی میکنن ولی به بهتره اگه تورو توی سختی نمیذاره چیزی نگی چون پدرومادرش هست عوضشوخدابه آدم میده

من اگر جای شما بودم اگر شوهرم دستش باز بود اصلا ناراحت نبودم  پس اگر شوهرت دستش بازه تو فکرش ه ...

راستش و بخوای من بیشتر از این ناراحتم که خرج ها یی که براشون میکنه جبران نداره با توجه به اینکه وضع مالیشون خوبه و به اندازه خودشون دارن ماشالا اگه نداشتن اصلا غصه نمیخورم و خوشحالم میشدم 

بره ادم سودجوزیاده

دقیقا مبلغش اذیتم نمیکنه این که میخوان به هر نحوی از زند گی من بکنن اذیتم میکنه 

با توجه به این که میتونه از محل کار خودش بیمه تکمیلی بگیره ولی انداخته روی دوش ما

من شوهرم ماهی یه میلیون برا مامانش میریزه هیچی نمیگم بعد از اون طرف مادرشوهرم حتی یه هزار تومن عیدی امسال نداد دست بچه ام

اگه کم نمیارید خودتو درگیر این حاشیه ها نکن که فقط اعصاب خودت به هم میریره

راستش و بخوای من بیشتر از این ناراحتم که خرج ها یی که براشون میکنه جبران نداره با توجه به اینکه وضع ...

اشکال نداره همین ک از همسرت هم راضی باشن خوبه 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

ممتاسفانه راضیه 

پس اعصاب خودتو الکی خرد نکن

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
من شوهرم ماهی یه میلیون برا مامانش میریزه هیچی نمیگم بعد از اون طرف مادرشوهرم حتی یه هزار تومن عیدی ...

بابت  چی ماهی یک میلیون میریزه؟

کم نمیاریم ولی باصرفه جویی خیلی خیلی زیاد ماه رو به آخر می رسونیم

راسمش چیزی زیادی بخوام میگه با پول حقوق خودت بخر کاش درآمد نداشتم 

شماهم باپول خودت به خانواده خودت کمک کن ولله من اگه خودم درآمدی داشتم اصلاناراحت نمیشدم من اول ازهمه دوست دارم خودم وبچه هام هرچی میخوایم داشته باشیم

بابت  چی ماهی یک میلیون میریزه؟ کم نمیاریم ولی باصرفه جویی خیلی خیلی زیاد ماه رو به آخر می رسو ...

همین جوری برا خودش میگه کمک کنم به مامانم

منم قبلا خیلی صرفه جویی میکردم ولی الان نه هر چی دلم بخواد میخرم 

اشکال نداره همین ک از همسرت هم راضی باشن خوبه 

پس من چی یعنی من حق ندارم؟ من میخوام یه چیز کوچیک برایزندگیم بخرم همسرم هزار جور قر میزنه و خودم هزار جور بالا و پایین میکنم و دلم نمیاد خرج کنم ولی اینا از زندگی من به راحتی خرج میکنن

همین جوری برا خودش میگه کمک کنم به مامانم منم قبلا خیلی صرفه جویی میکردم ولی الان نه هر چی دلم بخوا ...

دفیفا مادر شوهر و پدر شوهرم یه هدیه یا یه عیدی درست و حسابی نمیدن آدم دلش خوش باشه که جبران میکنن