هزینه بیمه تکمیلی پدر و مادرش و میده تقریبا سالی ۲/۵ میلیون میشه دریغ از اینکه بخوان جبران کنن یا پولش رو بپرداردازن وضع مالیشون هم بد نیست که بگم عیب نداره ثواب داره. تو عروسیمون هم هیچ خرجی نکردن کادوی عروسی که ب من دادن از خرج لباساشون کمتر بود. خیلی برام زور داره که میخوان از زندگی من بکنن. و مادر شوهرم برای خودشو دخترا تا بگی خرج میکنه ولی ب ما میرسه فقط دنبال کندنه خسته شدم
بنظرم اگر همسرت داره و فقط همین خرجه خیلی حساس نباش
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخه هر چقدرم خرج بتراشم به زندگی خودم ضرر میزنم چون اونا بخوان از پس اندازش هم میده متاسفانه ...
یه کاری کن برنامه ریزی زندگیتوتوی خرج کردن خودت دست بگیری مردهاگاهی وقتاخرج های الکی میکنن ولی به بهتره اگه تورو توی سختی نمیذاره چیزی نگی چون پدرومادرش هست عوضشوخدابه آدم میده
من اگر جای شما بودم اگر شوهرم دستش باز بود اصلا ناراحت نبودم پس اگر شوهرت دستش بازه تو فکرش ه ...
راستش و بخوای من بیشتر از این ناراحتم که خرج ها یی که براشون میکنه جبران نداره با توجه به اینکه وضع مالیشون خوبه و به اندازه خودشون دارن ماشالا اگه نداشتن اصلا غصه نمیخورم و خوشحالم میشدم
اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
پس من چی یعنی من حق ندارم؟ من میخوام یه چیز کوچیک برایزندگیم بخرم همسرم هزار جور قر میزنه و خودم هزار جور بالا و پایین میکنم و دلم نمیاد خرج کنم ولی اینا از زندگی من به راحتی خرج میکنن