2777
2789
شماهم باپول خودت به خانواده خودت کمک کن ولله من اگه خودم درآمدی داشتم اصلاناراحت نمیشدم من اول ازهمه ...

خخانواده من ریالی از طرف من نمیپذیرن و حتی مادرم هر ماه چیزی لازم داشته باشم برام میخره و الکی هدیه میده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تومنی یامن تو.ببین ایناحتی خرج که نکردن عروسی پولم نداختن.ببین اینااصلارونمیدن ناهارشام سادهدبریم ۵ ...

دقیقا 

چند بار پشت هم بریم خونه ش ادا اصولا ش شروع میشه 

یعنی در همین حد هم دل نداره با اینکه من میرم خونه ش تو سفره انداختن و طرف شستن کمک میدم مدام تیکه میندازه حد اقل اخلاق هم نداره دلم ب چی خوش باشه 

که ناراحت نشم ماهی ۲۵۰ تومن هزینه شون به چشمم نیاد 

حامادر امد شوهرت بالاس که یه میلیون به نظرش نمیاد

نه انقدر هم بالا نیست بعضی وقتا کمم میاریم ولی چون از مجردی به مادرش پول میداده شده وظیفه اش اگه نده قهر میکنن و اینم ناراحت میشه و اعصابش ضعیف منم برا این بحثی تو زندگیم نباشه چیزی نمیگم ارامش برام مهم تره

نه انقدر هم بالا نیست بعضی وقتا کمم میاریم ولی چون از مجردی به مادرش پول میداده شده وظیفه اش اگه نده ...

خخدایا با این بچه ننه ها چیکار باید بکنیم 

از ته دلت راضی هستی؟ 

منم چیزی به شوهرم نمیگم ولی از ته ته قلبم ناراضی ام

خخدایا با این بچه ننه ها چیکار باید بکنیم  از ته دلت راضی هستی؟  منم چیزی به شوهرم نمیگم ...

تا چند وقت پیش راضی بودم میگفتم همین که مادر شوهر خوبیه اشکال نداره خدا جبران میکنه برام ولی چند وقت پیش سر یه مانتو خریدن من با من بحث کرد مادرشوهرم که چرا انقدر خرید میکنی منم به شوهرم گفتم راضی نیستم از منو بچه ام بزنی برا کسی که چشم دیدن راحتی ما رو نداره 

تا چند وقت پیش راضی بودم میگفتم همین که مادر شوهر خوبیه اشکال نداره خدا جبران میکنه برام ولی چند وقت ...

وواقعا که اینجوری میشه که اختیار پول خودت رو هم نداری 

ولی مادر شوهر من از اول هم باهام بد بود فقط بدی ازش یادمه 

چند وقت پیش مریض شدم و سر مریضیم چه چیزهایی که بهم نگفت خدا لعنتش کنه 

وواقعا که اینجوری میشه که اختیار پول خودت رو هم نداری  ولی مادر شوهر من از اول هم باهام بد بود ...

من بعد بارداریم چاق شدم لباسام همه تنگ شد دیگه مجبور بودم چند تا مانتو گرفتم و لباس تو خونگی و اینجور چیزا برگشت بهم اینجوری گفت خیلی دلم شکست قبل اون خیلی خوب بودیم منم مثل مادرم باهاش رفتار میکردم هر جا میرفتم زنگ میزدم فلان چیزو نمیخوای بخرم برات ولی دیگه ترک کردم خوبی زیادی به هیچکس نیومده 

دفیفا کار خوبی میکنی چند وقت باهاش سرد باش که بدونه از چی ناراحتی

اره اخه مشکل اینجاس اون از من ناراحته و خودشو میگیره با این که من هیچی نگفتم بهش فقط گفتم لباسام تنگ شده مجبورم دختر خودش کلی باهاش حرف زد بعد بامن سرسنگین شده😂🤦

پس من چی یعنی من حق ندارم؟ من میخوام یه چیز کوچیک برایزندگیم بخرم همسرم هزار جور قر میزنه و خودم هزا ...

درستع

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه