2777
2789

سلام 6ساله ازدواج کردیم 3ساله فهمیدم اعتیاد داره به تریاک و شیشه و گاها حشیش. خیییییلی جنگیدم درست بشه از هر طریقی، محبت، عشق، دوستانه، دعوا حتی و قهر و خونه بابا. دو سال پنهان کردم از خانواده ام ک آبروش نره کوچیک نشه ولی دیدم فایده نداره آخر گفتم همه چیو. حالا بماند ک اومدن صحبت کردن گفتن حل میشه و گذشت کن. با بدبختی فرستادیم کمپ رفت ترک کرد دوماه پاک بود و دوباره شروع کرده. 

پنهان کاری می‌کرد ولی خب من فهمیدم تا اینکه تو جیبش دیدم و مطمئن شدم. ازش بریدم اصلا آرامش نداریم مدام دعوامون میشه حرف همو نمیفهمیم. خیلی راحت میگه بزار برو. ولی من نمیتونم از بچه ام بگذرم. هیچ علاقه ای بهش ندارم و اونم فکرکنم همینجوریه. از صبح تا شب 5تا جمله ام دیگه حرف نمیزنیم ک تهشم دعوا میشه. حالا امشب میگه مقصر تویی. 

میخواد منو گناهکار نشون بده بااینکه همهههههه میدونن من از هرلحاظ بهش سرترم اینو هزار بار خانواده خودش گفتن 

🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم برای بچه ام میسوزه ک بی پدر بزرگ بشه.  

پدر معتاد مایه ننگ و خجالت و بدبختی آدمه 

نباشه بهتره 

یک هفته هست که بغلت نکردم ، بوست نکردم ، صداتو نشنیدم ، صورت خوشگلتو ندیدم . شیش ماهه که سر پا ندیدمت ، شاداب و سرحال ندیدمت اما میدونم که انتظار یه روزی تموم میشه       https://harfeto.timefriend.net/16460615700562
دلم برای بچه ام میسوزه ک بی پدر بزرگ بشه. 

همچین پدری بودنش چه فایده ای داره؟

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀