2777
2789

میگفت که با عکسای یه دختری که دوستش بوده تو اینستا پول میگرفته قبلا از پسرا 😐

بعد داشت هار هار میخندید

میترسم تو گوشیش عکس منم هست 😞همکلاسی دانشگاهمه

در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو پاک کنه دیگه هم با هر اشغالی عکس ننداز اگه میتونی به بهانه ای گوشیشو بگیر عکساتو پاک کن

جرعت اینکه گوشیو بگیرم ندارم خیلی باهوشه میفهمه

در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم

پس بهش رک بگو

میترسم

همیشه وقتی میخواد اذیتم کنه دست میزاره رو نقطه ضعفم

مثلاً رو یکی کراشم میگه اگه فلان کارو نکنی بهش میگم روش کراشی

میترسم همیشه وقتی میخواد اذیتم کنه دست میزاره رو نقطه ضعفممثلاً رو یکی کراشم میگه اگه فلان کارو نکنی ...

گوه خورده دختره ای چندش اگه گوه اضافه خورد بگو منم به اون دوستت وبقیه دوستات میگم با عکساشون چکار میکنی

یادمه راهنمایی که بودم یه قیامتی برپا شد چون یکی از بچه هامون عکسای چند تا دختر رو پخش کرده بود وعملا ابرو برد و پیجش یه عالمه دنبال کننده مرد داشت

هرکس باهاش عکس گرفته بود حتی دوستای صمیمیش داشتن تو دعوا خفش میکردن....🚶🏻

شمام مواظب باش یوقت تیغت نزنه سواستفاده نکنه...

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

یه روزگوشیشو بگیر بگومیخوام زنگ بزنم خودت پاک کن یا بگو نمیخوام عکسم توگوشی عه کسی باشه بابام بهم گی ...

میترسم ولی شاید انجام بدم چون خیلی استرس دارم