2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زخم دارم و عفونت که دکتری که رفتم پیشش گفت تاثیر اینا رو بارداری خیلی کمه

منم زخم و عفونت داشتم اول باید درمان شه وگرنه تو بارداری اذیت میشی 

من زخمم رو فریز کردم ، ۴ هفته رابطه نداشتم بعدش اقدام کردم 

در یک گویش محلی ، به زنان باردار " دو جان "  میگویند ،  " دو جان " شدن را برای تمامی زنان آرزومندم ❤
منم زخم و عفونت داشتم اول باید درمان شه وگرنه تو بارداری اذیت میشی  من زخمم رو فریز کردم ، ۴ ه ...

نه میترسم فیریز کنم باردار نشم دیگه. خیلیا میشن. اما بدن هر کس یه جوره اخه

حس میکنم ناامید باشم برام بهتره. چون حداقل از انتظار بهتره. من دو ماهه اقدامم. شما چی؟

سلام.گلی بچه اولته؟....منم ۴ماهه اقدامم... امیدوارم تو مرداد نتیجه بگیرم هم.من هم.شما هم.بقیه منتظرا...

خدایا خیلـــــی خسته ام....بغلــــم کن...😔
سلام.گلی بچه اولته؟....منم ۴ماهه اقدامم... امیدوارم تو مرداد نتیجه بگیرم هم.من هم.شما هم.بقیه منتظرا ...

سلام . الهی آمین. اره عزیزم بچه اول و اقدام دوم😔۳۲ سالمم هست

سلام . الهی آمین. اره عزیزم بچه اول و اقدام دوم😔۳۲ سالمم هست

منم بچه اولمه انشالله خدا هیچکسو در انتظار بچه نذاره... دلم روشنه بزودی مامان میشیم جفتمون

خدایا خیلـــــی خسته ام....بغلــــم کن...😔
من هیچ مشکلی ندارم فقط یه خورده عفونت دارم ک زیاد نیس ی دوره هم دارو خوردم ـ ینی جلو بارداری میگیزه ...

دکتر من که گفت نه. اینجا هم خیلی سرچ کردم خیلیا با عفونت و زخم باردار شدن. البته خب درمان بشه بهتره

نه میترسم فیریز کنم باردار نشم دیگه. خیلیا میشن. اما بدن هر کس یه جوره اخه

کی همچین حرف چرتی رو گفته؟

خود من فریز کردم ، بچم تو راهه ، دقیقا ۴ هفته بعدش

از دکترمم سوال کردم گفت اصلا ربطی نداره 

در یک گویش محلی ، به زنان باردار " دو جان "  میگویند ،  " دو جان " شدن را برای تمامی زنان آرزومندم ❤
منم بچه اولمه انشالله خدا هیچکسو در انتظار بچه نذاره... دلم روشنه بزودی مامان میشیم جفتمون

الهی آمین عزیزم😣😣ولی انتظار خیلی سخته. هروز به اندازه یه سال میگذره