2777
2789
[QUOTE=200003898]کافر همه رو به کیش خود پندارد[/QUOTE  برو بیرون از تاپیک من بدبخت

اسی ی تاپیک بزن بچه هارو تگ کنیم گزارش بزنن براش

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کافر همه رو به کیش خود پندارد

هیس شو فقط تا نی نی یار بیاد بهت بگه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خفه شو بدبخت مریض مگ ما راجب هیکل حرف میزدیم پریدی وسط احمقم خودتی بی شخصیت مشکل دار

تو خفه شو بدبخت .اینجا مطب پزشکه یا سایت پزشکیه که سوال مطرح میکنی ؟بی شخصیت خودتی .برو ببین اول سایت همش سوالات زناشویی و خصوصی مطرح میشه گیر دادی به من .فکر میکنی اینجا دیوان لاهه هست که هی  از گزارش حرف میزنی؟حالا چیزی بهت اضافه میشه یا از من کم میشه با رجز خوانیت؟

برو احمق .پس چه غلطی میکنین  تو این سایت .قراره چه مطالبی بگیم .اینها جزئ ضروریاته  که

@نی_نی_یار_3 ایشونا کاربر اقا هستن 

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
تو خفه شو بدبخت .اینجا مطب پزشکه یا سایت پزشکیه که سوال مطرح میکنی ؟بی شخصیت خودتی .برو ببین اول سای ...

@نی_نی_یار_5  

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
تو خفه شو بدبخت .اینجا مطب پزشکه یا سایت پزشکیه که سوال مطرح میکنی ؟بی شخصیت خودتی .برو ببین اول سای ...

اره بدبخت اینجا سایت مادرا و بچه هاس سوالات پزشکی زنان ن جای مریضای جنسی مث تو اوسگول