2777
2789
عنوان

چه دنیای کثیفی... چه تناقض عجیبی

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 38 پست
توهین به پیامبر دو میلیون آدم کجا بوده؟ یه کاریکاتوریستی یه شکلکی کشیده توهین بزرگتریه یا این که گرو ...

اون وقت لابد صهیونیستها دارن ناز همه رو می کشن و خیلی نایس هستند😏😏😏

همین داعش هم ریشه و حمایتش از طرف صهیونیستهاست

خوبه اطلاعاتت و مطالعه تون رو بالا ببرین

بعد اون روی ضد اسلام و طرفدار صهیونیستتون رو رو کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم یادت نیت کاریکاتوریستها اروپایی چند سال اخیر چه اهانتهای وحشتناکی به پیامبر و اسلام کردند ...

یعنی تو یه کاریکاتور رو با کشتن هزاران ادم بی گناه وسوزوندنشون وبه بردی کشیدنشون رو یکی میبینی😕

توهین به پیامبر دو میلیون آدم کجا بوده؟ یه کاریکاتوریستی یه شکلکی کشیده توهین بزرگتریه یا این که گرو ...

در ضمن علاوه بر عدم اطلاعات و مطالعه و حتی اطلاع از اخبار روز روخونیتون هم اشکال داره

۲ ملیارد مسلمان.. نه دو ملیون😏😏

خود غرب اعتراف کرده که داعش ساخت اونها و صهیونیست هاست

بعد شما اینجا میگی مسلمونها بدن و صهیونیستها که دارن به ی ملت ظلم می کنند و کشورشون رو اشغال کردند و تو خاورمیانه فتنه می کنند چقدرررر نایس هستند😑😑😑😑

حالا کی گفته اونا مسلمونن؟؟؟؟ وقتی ما اینو بگیم بقیه جهان حق دا ند به ما بگن تروریست

اسمشون مسلمونه اعتقاداتشون بر پایه قرآنه کارشون غلطه و توهین به دین اسلامه ولی دنیا از اسلام همین رو میشناسه و بقیه مسلمونها هم حرکتی نکردن که خلافش رو ثابت کنه به عنوان مثال همین حکومت ایران کلا به غیر از مرگ بر این مرگ بر اون ، این کشور رو صاف میکنیم اون کشور رو محو میکنیم چه پیامی برای دنیا ارسال کرده؟

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

اینجا یکی پست گذاشت بود انقدر میوه گرونه نمیتونم بخرم حذف کردن در مورد قطع برق پست گذاشتن حذف کردن در مورد خوزستان پست گذاشتن حذف کردن ما در مورد مسائل ساده تو کشور خودمون نمی تونیم نظر بدیم شما گیر دادی به یه مساله تو کشور دیگه؟ آره خیلی دنیا کثیفه 

اون وقت لابد صهیونیستها دارن ناز همه رو می کشن و خیلی نایس هستند😏😏😏 همین داعش هم ریشه و حمایت ...

همین صهیونیستی که شما میگید بیشترین تعداد دانشمند اثر گزار رو تو دنیا داره واقتصاد جهان دستشونه 😏

عزیزم مطالب روزنامه و مجلات ملاک نیست اونا در مورد خیلی چیزا کاریکاتور میکشن حتی هولوکاست  کلا ...

عزیزم شما لین حرفها رو از کجا می زنی؟

رییس جمهور فرانسه همین پارسال و سال قبلش از کاریکاتوریست ضد اسلام حمایت کرد

که یک موج تو کشورهای اسلامی علیهش به راه افتاد

والا همون مجله کاریکاتور هلوکاست و عیسی مسیح هم کشیده کلا ضد دین و ضد مذهب و ضد سیاسیونه بعد اینا فقط اون کاریکاتورشو میبینن

همیشه خواسته‌ام از خدا فقط او را،   چنان‌که خسته‌تنی چای قندپهلورا ☕☕☕
در ضمن علاوه بر عدم اطلاعات و مطالعه و حتی اطلاع از اخبار روز روخونیتون هم اشکال داره ۲ ملیارد م ...

مرسی غلط انشاییم رو گرفتی ولی تو چی میگی که کلا از رو توهم حرف میزنی من جایی نگفتم صهیونیستها نایس هستن ، ساقیت کیه؟ چی میزنی؟

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
والا همون مجله کاریکاتور هلوکاست و عیسی مسیح هم کشیده کلا ضد دین و ضد مذهب و ضد سیاسیونه بعد اینا فق ...

والا هرچی میگی مجلات در مورد خودشون هم کاریکاتور میکشن یه چیزی جواب میدن

اسمشون مسلمونه اعتقاداتشون بر پایه قرآنه کارشون غلطه و توهین به دین اسلامه ولی دنیا از اسلام همین رو ...

ببین پیشنهاد می کنم ی بار فقط یک بار یک مطلب در این مورد بخون

بعد بیا اینجا صحبت کن

کل دنیا حتی صاحب نظران آمریکایی میگن بزرگترین دشمن و مبارز با داعش قاسم سلیمانی بوده و برنامه های اون داعش رو ضعیف ورده

اون وقت اینجا شما چی به هم می بافی؟؟؟

الله اکبر .. الله اکبر