2777
2789
عنوان

سلام به همگی ، بورسی ها بیان لطفا

92 بازدید | 4 پست

سلام به همگی ، عضو جدیدم ، یه سوال داشتم ازتون ، چند وقته توی اینستاگرام یه پیجی هرروز تبلیغ میشه به اسم power.bourse ، هزینشم نسبتا بالاست تخفیف هم نمیدن متاسفانه و تا پول رو نریزی به حسابشون حتی یه کمک نمیکنند که آدم بتونه اعتماد کنه بهشون

میخواستم ببینم اینجا کسی هست ک کلاساشون شرکت کرده باشه ؟ اگه هست لطفاً نظرتونو بگین و حدالامکان لطفاً یه درخواست دوستی برام بفرستین یکی دوتا سوال ازتون بپرسم ، خیلی ممنونم ازتون

واجبه ، خدایی اگه کسی هست پیام بزاره لطفا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط چندتا نصیحت دارم برات با توجه به تجربه دو ساله خودم : 

*یاد بگیر خیلی هم خوبه ولی گول هیچ در باغ سبزی رو نخور 

*طمع نکن . قرار نیست توی بورس یه شبه پولدار بشی . اونایی که یه شبه شدن خیلیاشون هم یه شبه بدبخت شدن .

* هر چقدر هم وارد بشی نهایتش بورس دست قوی تر از منو تو هست اونا اراده کنن دیگه هیچ تحلیلی جواب نمیده . 

* صد درصد و هزار درصد فقططططططط پول مازادتو بیار تو بورس . یعنی یه پول اضافی که انداختی گوشه بانک تا مثلا ده سال دیگه هم بهش نیاز نداری فقط پس اندازت بوده . 

* صندوقای کار گزاریا هم گزینه خوبین اگر اهل ریسک هستی بهش فکر کن . بهتر از اینه که نابلد وارد بورس بشی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚