2777
2789

سلام من یه سال و نیم عقد کردم . از بابام که فوت کرده به ما یه خونه رسیده . از وقتی مجرد بودم به مامانم گفتم بیا بفروشیم هم خرجمون درمیاد هم یه جایی بریم که این همه خرج نداشته باشه یه مبلغیم به عنوان جهیزیه من در نظر بگیریم اما خب نشد راض نشد داداشمم اون موقع راضی نبود . تا اینکه من ازدواج کردم و مشکلمو به همسرم گفتم اونم گفت لازم نیست بفروشین من جهیزیه رو میخرم طول کشید تا راضی بشیم اما قبول کردیم . چند تا تیکه هم گرفتیم . خونه ما یکم خرج داشت که مامانم با کمک همسرم انجام دادن . واقعانم خیلی زحمت کشید همسرم . الان از هفته پیش من و همسرم دعوا کردیم منم منم کردیم و الان که آشتی کردیم دیگه من گفتم با خونه کاری نداشته باش مامانمم میگه میفروشم خونه رو جهازتو میدم و یه آپارتمان یا حیاط نقلی میخرم . 

الان بنظر شما کار درست چیه ؟ واقعا دیگه کم آوردم ؟ 

خونه رو بفروشم بخاطر چند تا تیکه جهیزیه یا بخاطر اینکه مامانم بعد عروسیم زیاد احساس تنهایی نکنه ؟

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که نفهمیدم چی شد

کجاشو متوجه نشدی عزیزم 

میگم درسته خونه رو برای جهیزیه بفروشیم یه کوچیکترشو بخریم یا نه؟

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!
وام بگیرید حیفه خونه رو بفروشید 

وام باید پس داد مامانم حقوقی نداره که بخواد پس بده منم کار نمیکنم وام ازدواجم همسرم برداشت دیگه نمیخوام بهش بگم جهیزیه بخر