تو این سایت بارها دیدم که بعضی دخترا با وجودی که ایرادات دوست پسر یا نامزدشون رو به وضوح دیدن بازم حاضرن باهاش ازدواج کنن، طرف چشم چرونه یا بی ادبه یا بی احترامی میکنه یا ... بازم کوتاه میان فقط بخاطر اینکه شوهر کنن. یا بعضی دخترا تو دوران عقد هستن و دیدن شوهرشون دست بزن داره یا توهین میکنه یا ... بازم میخوان باهاش زیر یک سقف زندگی کنن.
چرا بعضی دخترا اینقدر حقیرن و عزت نفس ندارن؟ چرا جسارت نه گفتن به ازدواج غلط رو ندارن ؟ باور نکردنیه برام
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعضیا مجبورن ازدواج کنن خواستگار خوبی ندارن خونوادشون نگهشون نمیدارن من خودم ۲۷سالم بود ازدواج اولم به زور خانوادم انقد زدن تو سرم که دیگه سنت بالاس دخترای فامیل همه ازدواج کردن تو موندی ازدواج کردم ولی بعد شش ماه جدا شدم
خدایا خیلی مواظب گل پسرم باش شکرت که خیلی خیلی زود هدیه تو دادی
چون خانواده ها بدون فکر فرزنداوری کردن و نمیتونن بچه ها رو تامین کنن بچه ای هم که خانواده مالی ضعیفه برای درسش هزینه نمیشه در نتیجه نه سرمایه داره نه مدرک انچنانی و وابسته مالی میمونه . خانواده هم توان تامین نداره بنابراین باید حتما ازدواج کنه
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
نمی خوام نسبت به هیچ کس و هیچ چیز گارد بگیرم. اینجا پر از خانوما سن پایینه که ازدواج کردن و با ی مویز گرمیشون میگیره با ی غوره سردیشون. تا ی نفر از خانواده شوهر ازشون تعریف میکنه میبینی از خود بی خود میشن و قصد میکنن ده تا بچه بیارن برا خوشحالی اونا. بعد میری میبینی دوهفته قبل کل خاندان شوهر افتادن به جونش و گفته کاش همین ی دونه رو هم نداشتم. دوباره دو هفته بعدش همون آش و همون کاسه. جدی نگیر
همش به خاطر داشتن خانواده بده یکی از فامیلای بابام خانومه شوهرش چند سری تا حد مرگ کتکش زد فرار کرد رفت خونه ی باباش که جدا بشه باباش دوباره بردش گذاشتش خونه شوهرش گفت با کفنت برمیگردی خونه من خوب بیچاره چکار کنه باباش حاضر نیست یه شبم نگهش داره خودشم یه قرون پول نداره نه کاری بلده نه مدرکی داره
میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد
نه نداشتم چرا دروغ بگم نه قیافم بد بود نه بیسواد بودم ولی دخترای فامیل تو سن ۱۶ سال ازدواج کرده بودن برا من اصلا مهم نبود ولی خانوادم منو کشتن بابام همش قور میزد
خدایا خیلی مواظب گل پسرم باش شکرت که خیلی خیلی زود هدیه تو دادی