2777
2789
عنوان

بعضیا به هر قیمتی شوهر میکنن

340 بازدید | 13 پست

تو این سایت بارها دیدم که بعضی دخترا با وجودی که ایرادات دوست پسر یا نامزدشون رو به وضوح دیدن بازم حاضرن باهاش ازدواج کنن، طرف چشم چرونه یا بی ادبه یا بی احترامی می‌کنه یا ... بازم کوتاه میان فقط بخاطر اینکه شوهر کنن.  یا بعضی دخترا تو دوران عقد هستن و دیدن شوهرشون دست بزن داره یا توهین می‌کنه یا ... بازم میخوان باهاش زیر یک سقف زندگی کنن. 

چرا بعضی دخترا اینقدر حقیرن و عزت نفس ندارن؟ چرا جسارت نه گفتن به ازدواج غلط رو ندارن ؟  باور نکردنیه برام

بعدشم ک شوهرسون داغونه میرن بچه دار هم میکنن خودشونو

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اونا عقد کردن و بهتره که زندگیشون رو حفظ کنن

بعضی ها اینقدر حقیر هستن که میان میگن چطوری خواستگار پیدا کنم و یکی هست هنوز بهم ابراز علاقه نکرده و ...

آدم احساس میکنه این دخترها دور از جون هیز هستن و چمدون همش دنبال پسرهای مردمه

ادب و خوش اخلاقی در زندگی اولین حرف رو میزنه  بعلاوه اعتماد داشتن به فرد 

واقعا ارزومه همه ی جوونا خوشبخت بشن چون خودمم جوونم همه چیزایی رو که میگید دیدم ولی ای کاش کمی تفکر میکردن که اینقد طلاق رواج پیدا نمیکرد 

بعضیا مجبورن ازدواج کنن خواستگار خوبی ندارن خونوادشون نگهشون نمیدارن من خودم ۲۷سالم بود ازدواج اولم به زور خانوادم انقد زدن تو سرم که دیگه سنت بالاس دخترای فامیل همه ازدواج کردن تو موندی ازدواج کردم ولی بعد شش ماه جدا شدم

خدایا خیلی مواظب گل پسرم باش شکرت که خیلی خیلی زود هدیه تو دادی  

چون خانواده ها بدون فکر فرزنداوری کردن و نمیتونن بچه ها رو تامین کنن بچه ای هم که خانواده مالی ضعیفه برای درسش هزینه نمیشه در نتیجه نه سرمایه داره نه مدرک انچنانی و وابسته مالی میمونه . خانواده هم توان تامین نداره بنابراین باید حتما ازدواج کنه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نمی خوام نسبت به هیچ کس و هیچ چیز گارد بگیرم. اینجا پر از خانوما سن پایینه که ازدواج کردن و با ی مویز گرمیشون میگیره با ی غوره سردیشون. تا ی نفر از خانواده شوهر ازشون تعریف میکنه میبینی از خود بی خود میشن و قصد میکنن ده تا بچه بیارن برا خوشحالی اونا. بعد میری میبینی دوهفته قبل کل خاندان شوهر افتادن به جونش و گفته کاش همین ی دونه رو هم نداشتم. دوباره دو هفته بعدش همون آش و همون کاسه. جدی نگیر

همش به خاطر داشتن خانواده بده یکی از فامیلای بابام خانومه شوهرش چند سری تا حد مرگ کتکش زد فرار کرد رفت خونه ی باباش که جدا بشه باباش دوباره بردش گذاشتش خونه شوهرش گفت با کفنت برمیگردی خونه من خوب بیچاره چکار کنه باباش حاضر نیست یه شبم نگهش داره خودشم یه قرون پول نداره نه کاری بلده نه مدرکی داره 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
اوایل جونیتون خواستگارخوب  داشتین ؟؟

نه نداشتم چرا دروغ بگم نه قیافم بد بود نه بیسواد بودم ولی دخترای فامیل تو سن ۱۶ سال ازدواج کرده بودن برا من اصلا مهم نبود ولی خانوادم منو کشتن بابام همش قور میزد

نه نداشتم چرا دروغ بگم نه قیافم بد بود نه بیسواد بودم ولی دخترای فامیل تو سن ۱۶ سال ازدواج کرده بودن ...

حتما قسمت نبوده 

زن عموم هم ۲۶ سالش بود با عموم ازدواج کرد 

الان خیلی خوشبخته 

میگف خواستگار داشتم ولی نمیخواستم ازدواج کنم تا اینکه صبر کرد و عموم باهاش ازدواج کرد 

حتما قسمت نبوده  زن عموم هم ۲۶ سالش بود با عموم ازدواج کرد  الان خیلی خوشبخته  میگ ...

قسمت برا من هیچوقت خوب نبود الان ازدواج کردم دوتا بچه هم دارم ولی کاش میذاشتن خانوادم شاید یه خواستگار خوبی واسم میومد