2777
2789
عنوان

بچه میخوام ولی سرد شده (فقط فرزند دارا بیان لطفا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2396 بازدید | 112 پست
عزیزم😄 بذار خودش،میاد سخت نگیر

نمیاد مصمم شده . فقط خدا کنه کلاب نره خودشو خالی کنه لعنت به این شهر اقلا تو ایران ترس آبروشو داشت 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقریبا.مخصوصا برای مسایل زناشویی.برنج و مرغتونو کم کنین.بجاش دیزی پر نخود و کوکو تره جایگزین کنین.طب ...

آشپزی زیاد بلد نیستم من 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
دوستام با اکس فرندشون میان شوهرم نمیذاره رفت و آمد کنیم ایران نیستم 

چقدر شرایطت سخته ولی باید بتونی مدیریت کنی...

همین الانم داری از وابستگی که نسبت به شوهرت پیدا کردی میگی اینم خوب نیست 

دوست داشتن و رابطه و اینا خوبه ولی نه در حدی که کلا تبدیل به یه ادم وابسته بکنه شمارو یا اینکه تبدیل به نقطه ضعفت بشه...

سعی کن تو  خونه واسه خودت فعالیتی درست کنی

برو دنبال دوست داشتنی هایی که حالتو خوب میکنه

اگه زبانت خوب باشه میتونی کلاس و باشگاهم بری

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤
تقریبا.مخصوصا برای مسایل زناشویی.برنج و مرغتونو کم کنین.بجاش دیزی پر نخود و کوکو تره جایگزین کنین.طب ...

نور چیه 

قصه هست 

😒

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤
عزیزم بچه بیچاره مگه اسباب بازیه بخاطر اینکه حوصلت سر نره بچه بیاری... منم غریبم ولی صبر کردم تا وقت ...

خونوادم نیستن 🙁

یکسال نشده ولی شرایط من خاصه خیلی تنهام 

منم تنهام ولی شرایط تو خاص نیست 

ببین من کلاس خیاطی رفتم باشگاه رفتم... الانم که تعطیله به خیاطی مشغولم... عصرا میرفتم یکی دوساعت پیاده روی 

سعی کن از این مدل تفریح ها پید کنی

حرفمو گوش کن 

مامان من تو شهرغریب بود مثلا تو فک میکردم بعد که من بزرگ شدم و اومدم ی، شهر دیگه همش میگه افسرده شدم... 

توام بچت 12 13 سالش ک بشه دیگه ترجیح میده با دوستاش باشه تو تنها میمونی... ببین ب چی علاقه داری برو دنبالش

دوست پیدا کن اشپزی جدید یاد بگیر برو کوهنوردی 

برو سر کار با حقوق کم

واچه مشاورای بیشعوری میزدی دهنشون دیگه نروپیششون

اروپا بیشتر مشاوراشون راه هایی خارج از فرهنگ ما میذارن جلومون یه مشاور دیگم رفتم گفت جدا شو اینجا زیاد حوصله خانواده دوستی ندارن چند تا از همسایه هام نفر سوم دارن دوتا شون شوهرشون میدونه 

ای وای فکر نمیکردم بعد ازدواج اونجا همچین پیشنهادی بدن!چند سالتونه؟نمیشه یکم به خودت خوش بگذرونی بعد ...

درامدش مشکل نداره از پاریس اومدیم لیون الان پس اندازم داره من ۲۶ ام 

شوهرماهم شبا خسته ست ... میتونی براش قهوه درست کنی ساعت 10 خوابم میپرونه... هرشب احتیاج داری قهوه در ...

آفرین مرسی پیشنهاد خوبی بود ولی یهو میشینه پای تی وی فقط الکی بیدار میمونه اون وقت چی