2777
2789
عنوان

سزارین میشی اگر ....

182 بازدید | 9 پست

سلام دوستای گلم

خیلی ها سوالشون این بود چی میشه پزشک تصمیم میگیره که سزارین بهتره 

🌸۱. اگر جنین بریچ باشه : یعنی سرش بالا و پاهاش به سمت پایین باشه

🌸۲.اگر لگن تنگ باشه

🌸۳.اگر جفت غیرطبیعی باشه مثل سر راهی

🌸۴.وضعیت جنین مناسب نباشه : وجود چند تا گره حقیقی روی بند ناف، پیچیدن بیش از حد بند ناف دور گردن، افت ضربان قلب جنین، مشاهده مدفوع جنین و...

🌸۵.چند قلویی: البته اگر شرایط مهیا باشه، جنین ها در وضعیت مناسب باشن ، میشه طبیعی زایمان کرد

🌸۶.سابقه سزارین داشته باشی: اگر یک بار سابقه داشته باشی مشکلی نداره و میشه طبیعی زایمان کرد که بهش میگن وی بک ، ولی اگر چندبار سزارین شدی دیگه باید حتما سزارین بشی

🌸۷.اگر بچه بزرگ باشه : بیشتر ۴کیلو در ایران سزارین اجباری محسوب میشن

🌸۸.بیماری های زمینه ای در مادر: مثل بیماری قلبی( فشار خون و...)، ریوی( تنگی نفس،آسم و...)

شما تجربه سزارین اجباری داشتین؟ چطور بوده؟

الان من در به در دنبال دکتری هستم ک سزارینم کنن.هیچ کدوم از اون دلایل بالا هم ندارم راه دیگه ای هم ...

شما سزارین اختیاری رو میخواهید، توی ایران شرایط داره به سمت زایمان طبیعی میره ولی بعضی از پزشک ها انجام میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اینا دلیلش نیس

من خودم لگنم کوچیک بود قبول نکردن بچم درشت بود فشار و دیابت بارداری بالا داشتم قبول نکردن میگفتن اینا جز تعرفه هانیست 

از اخر کلیییی پول دادیم به دکتر تا راضی شدن سزارین کنن لعنت بهشون

دفع مکونیوم هم لزوما دلیل بر سزارین نیست، غلیظ باشه یا مدت زمان طولانی گذشته باشه....

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟