s۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 664 عنوان بگیرم براش بنظرتون؟؟ 84 بازدید | 5 پست هفته بعد تولد شوهرم بنظرتون تولد بگیرم براش تا حالا اصلا ن برام کادو گرفته ن تولد 🙁 ولی خودم عاشق کادو دادن و تولد و سوپرایز حس میکنم حال خودم خوب میشمیخام فقط خانوادشو بگم بنظرتون کیک بگیرم و دیزاین کنم کافیه اخه پولم نمیرسه کادو بخرم براش زشت نیس جلو خانوادش کادو ندم بگم کادو من کیک و اینا😉😅 خوب من ..رویا داشته باش !رویا ک نداشته باشی زندگی سخت از گلوت پایین میره🖤💫 1400/04/31 | 00:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماستتتتتتتتت عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 198 میتونی این کارارو نکنی ولی براش کادو بگیری کادو خیلی ارزشمنده یادگاری میمونهاولین کادو هیچوقت از یاد نمیره
s۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 664 میتونی این کارارو نکنی ولی براش کادو بگیری کادو خیلی ارزشمنده یادگاری میمونه اولین کادو هیچو ... کادو ک تا دلت بخاد روز مرد و تولدش همیشه براش خریدم گفتم امسال سوپرایزش کنم خوشحال شه خوب من ..رویا داشته باش !رویا ک نداشته باشی زندگی سخت از گلوت پایین میره🖤💫
ماستتتتتتتتت عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 198 کادو ک تا دلت بخاد روز مرد و تولدش همیشه براش خریدم گفتم امسال سوپرایزش کنم خوشحال شه اع ماشالههه🙃
s۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 664 اع ماشالههه🙃 اره عزیزم گفتم ک من خودم خیلی علاقه دارم حتی اگ پولم نداشته باشم بازم شده یه کیک کوچولو یا یه هدیه خریدم خوب من ..رویا داشته باش !رویا ک نداشته باشی زندگی سخت از گلوت پایین میره🖤💫
sogoli33 عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 4443 حالا چزا خانواده اش دونفری سورپرایز کن یه کادو کوچولو هم بهش بده خدایا شکرت