2777
2789
عنوان

کیا کلاس اولی دارن؟ میشه بیاید

115 بازدید | 10 پست

سنجش سلامتشون رو انجام دادین؟

چه سوالاتی پرسیدن؟

بعد مدرسه روز و نوبت سنجش رو اعلام کرده اما گفته روز قبلش برین سایت   اونجا هم ثبتنام کنین ،من رفتم ولی این سایت که برای ثبتنام واکسن کروناست!!!

به شما هم گفتن تو سایت ثبتنام کنید؟ همین بود؟

سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه

بله انجام دادیم...ولی نگفتن برید سایت ثبت نام.

چندتا اتاق..اولی قد و وزنِ

بعدی سنجش بینایی

بعد شنوایی 

در آخر هم سوالای تست هوش میپرسن ک اجازه نمیدن ما داخل بریم...

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله انجام دادیم...ولی نگفتن برید سایت ثبت نام. چندتا اتاق..اولی قد و وزنِ بعدی سنجش بینایی بعد شن ...

از دختر منم‌ همین طور

قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍
نه به ما‌نگفتن بریم سایت، ساعت و روز سنجش خود مدرسه اعلام کرد

آخه تو برگه دختر من هم ساعت و روزش معلومه ،نمیفهمم چرا سایت باز گفتن برین!

بله انجام دادیم...ولی نگفتن برید سایت ثبت نام. چندتا اتاق..اولی قد و وزنِ بعدی سنجش بینایی بعد شن ...

سنجش ما افتاده این هفته یکشنبه ، میترسم به خاطر کرونا تعطیل کنن. امکانش هست؟

از بچه تون پرسیدین برای هوش چه سوالاتی پرسیدن؟

سنجش ما افتاده این هفته یکشنبه ، میترسم به خاطر کرونا تعطیل کنن. امکانش هست؟ از بچه تون پرسیدین ...

بله ی چندتا شکل داده..بهش گفته شکل متوسط کدومه...

یا مثلً این خرگوش از کدوم راه میرسه ب هویج...

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌
بله ی چندتا شکل داده..بهش گفته شکل متوسط کدومه... یا مثلً این خرگوش از کدوم راه میرسه ب هویج...

خیلی لطف کردی عزیزم

نگران بودم عدد و این چیزا بپرسن

خیلی لطف کردی عزیزم نگران بودم عدد و این چیزا بپرسن

خواهش میکنم..💖

شما باز با نو گلتون کار کنید..ممکنِ سوالات متفاوت باشه...از نت هم میتونی سوالای سنجش رو بگیری.