2777
2789
عنوان

انلاین شاپ زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 50 پست
اگر با فضای مجازی اشنا باشی و پست های جذاب بزاری حتما فروش خواهی داشت 

اخه انقدر کلاهبرداری زیاد شده مردم اعتماد ندارن مخصوصا که پیج من جدیده نه فالور داره نه کسی لایک میکنه🚶🏻‍♀️☹️

خدا❤️
اخه انقدر کلاهبرداری زیاد شده مردم اعتماد ندارن مخصوصا که پیج من جدیده نه فالور داره نه کسی لایک میک ...

بیا کمدا

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله فروشت خیلی خیلیییی بره بالا  

قربونت برم انشالله شما هم موفق باشی 

تاپیک آخرم و ببین

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
ایشالا موفق باشی خداکنه منم بتونم موفق بشم❤️💫

انشالله چرا که نه فقط زمان میبره 

باید ارسالی داشته باشم که بزارم ولی اره باید سعی کنم اعتماد جذب کنم 

پیجتو پیج کاری کن ک حتما توی اکسپلور بیای بالا، و اینکه عکس خوب بزار و قشنگ درباره همه چیز دقیق توضیح بده، هشتگ هم حتما بزار 

باید ارسالی داشته باشم که بزارم ولی اره باید سعی کنم اعتماد جذب کنم 

تا میتونی همه رو فالو کن فکر نکن کلاس بزاری خودت کسی و فالو نکنی اون طوری فالور نمیگیری