2777
2789
عنوان

دیشب بعد از ماه‌ها دلم میخواست دست شوهرمو بگیرم؛ ولی نتونستم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2765 بازدید | 94 پست
اوایل ازدواجتون رابطتتون چطور بود ؟ دلیل دوریتون چیه چند وقته ازدواج کردین چه مدته از هم دور شدین؟

از لحاظ محبتی رفته رفته سرد میشد میدونم خودم هم مقصر بودم ولی تجربه نداشتم

ولی از لحاظ جنسی گرم بودیم

الان ماه هاس که حتی .... نداشتیم. 

اسی ببخشید اینومی‌پرسم

مطمئنی‌قبلا عاشق یکی دیگ نبوده؟

ودلش‌باهاش باش

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام مثل خانم جلسه ای ها صحبت کنم 

ولی عزیزم به خودت برس لباسای باز بپوش ارایش کن موهات  رنگ و لایت کن عشوه گری کن بگو بخند 

الان اون یه آدم یوبسه تو باید یواش یواش رامش کنی نه اینکه تو هم پا به پاش فاصله بگیری بخاطر غرور لعنتی

اگه واقعا دوستش دلری زندگیت برات مهمه تا یه هرزه خیابونی دست به کار نشده تو پاشو و زندگیت رو نجات بده 

ببخش لحنم تند بود یه کم گفتم شاید به خودت بیای  

عزیزم خیلی ناراحت شدم

باهاش صحبت کردی ؟؟

گفتی دلیل سرد بودنت چیه؟؟

ببین چی میخواد حرفش چیه

نمیشه ک اینجوری ی عمر خودتو تباه کنی

شوهرم آرزوم بود .....بعد ۴ سال دوستی بهش رسیدم و الان بعد ۸ سال زندگی مشترک ی دختر یک ساله دارم ب آرزوم رسیدم ولی .....اون پسری ک دوست من بود چقدر فرق داشت با تو کاشکی بازم مثل قدیم از ته دل عاشقم بودی....
خب چرا دوست نداره تو سعی کن ب راه خودت بیاریش نمیشه ک جا بزنی اگ تلاشتو ببینه اگ محبت ازت ببینه سرد ...

من ۱۰ ساله تلاش کردم

خیلی از خودم گذشتم

خیلی راه اومدم

ولی مگه میشه محبت رو خرید

شوهرم آدم خاصیه،، توداره، جذابه

من خیلی براش کمم

منم این شرایطا را داشتم 

شرایط یه بیرون رفتن و تفریح را مهیا کن 

بیرون رفتین دستشو بگیر 

یه موقع تو خونه بوسش کن فقط همین . و برو دنبال کارات . یواش یواش باید شروع کنی و حوصله کنی تا جواب بده ان شالله 

منم مشکلات زیادی داشتم که بخاطر مادرشوهرم بوده و هست 

چند ماه بعد زایمان فقط همخونه یا قهر بودیم 

هر روز سوره حشر و مزمل و یس بخون .خیلی خوبن 

بله مادرش اصرار داشته و بعد اینکه ما با هم صحبت کردیم تو خواستگاری ، بهمادرش گفته این دختر به دلم ...

عجیبه ... شما از معجزه استفاده نمی کنید....

معجزه محبت.... 

البته توقع نداشته باشید که ایشون در جا به شما

عکس العمل متقابل نشون بده....

آهسته آهسته...عاشق شما میشه

صبور باشید و پیگیر..

محبت خریدنی نیست،،تزریق کردنی است،،

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!
از لحاظ محبتی رفته رفته سرد میشد میدونم خودم هم مقصر بودم ولی تجربه نداشتم ولی از لحاظ جنسی گرم بود ...

وقتی میگه همسرت خوبه پس یعنی معنی محبت ووجدان وتعهد رو میفهمه هیچ وقت واسه شروع یه رابطه عاطفی بین زن وشوهر دیر نیست کم کم شروع کن به محبت کردن شده از یک پیام کوتاه ،با پوست کردن میوه براش ،حتی باریختن یه لیوان شربت شروع کن هیچ زنی تو دنیا نیست که نتونه قلب مردشواسیر نکنه با محبت

علاقه را در ازدواج سنتی باید بوجود بیاری .

خودت باید بذر محبت بکاری و بهش توجه کنی .

ذره ذره شکل میگیره و به شماخت از هم میرسید.

بر خلاف آشنایی های قبل ازدواج که اینا طی میشه و شاید به ازدواج ختم بشه .

ولی اگر همه اینا رو انجام دادی و نشد ، نمیتونه با شما کنار بیاد .

از مشاور خانواده کمک بگیر

اگر مردی عاشق کسی بوده یعنی الانم بفکرشه تو ازدواج ؟

بله امکان داره

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
اسی ببخشید اینومی‌پرسم مطمئنی‌قبلا عاشق یکی دیگ نبوده؟ ودلش‌باهاش باش

خب قبلا که عشق داشته

ولی به دلایلی به هم خورده

اما فکرش خیلی بالاتر از این حرفاس که با من باشه و به کسی دیگه فکر کنه

الان هم که با همیم نه بداخلاقی داره

نه اذیت خاصی

واسه بچه هام پدر نمونه اس

واسه خونواده اش فرزند نمونه

فقط منو دوس نداده‌ایم نه که بازبون بگه

بلکه از رفتاراش میفهمم