2777
2789
عنوان

دیشب بعد از ماه‌ها دلم میخواست دست شوهرمو بگیرم؛ ولی نتونستم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2765 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزززیزم میدونم سخته 

اکثرا این شرایط را مدتی تجربه میکنن . ولی بالاخره باید یجا بتونی این شرایط را عوض کنی 

اون لحظه سعی کن به گذشته فکر نکنی . به آینده خوب فکر کن . حتی ممکنه مردا خیلی واکنشی که میخایم نشون ندن ولی مطمین باش اونم تو دلش خوشحال میشه . مگه چقدر عمر میکنیم که با ناراحتی بگذرونیم . تغییر اول در درون خودت باید به وجود بیاد خانم گلی 😍

عزیزم شیطون بینتون افتاده یکی از بهترین هنرهاش همینه به این فکر کن که چقدر میتونی خوشبخت باشید یواش یواش جلو برید محبت هیچ عیبی که نداره بلکه به مرور همه چیز رو درست میکنه مگه نشنیدی میگن از محبت خارها گل میشود 

تو دوسش نداری یا اون دوستت ندارع؟

اون  دوستم نداره

من که عاشقش بودم 

و الانم هرچقد میخوام به خودم بقبولونم که دیگه دوستش ندارم، برام مهم نیست

ولی یهو دلم تنگ میشه واسه خواسته شدن

هیچ محبتی به من نداره دوستم نداره ولی فوق العاده آدم خوبیه حیف که دوسم نداره والا زندگیم بهشت بود

خب چرا دوست نداره تو سعی کن ب راه خودت بیاریش نمیشه ک جا بزنی اگ تلاشتو ببینه اگ محبت ازت ببینه سرد نمیشه ولی تو هیچ کاریی نمیکنی

مجنون‌حسین راچہ هراس‌از‌سخن‌خلق‌؟!چون‌خالق‌این‌خلق،گرفتار‌حسین‌ است♥️
از نخواسته شدن از اینکه منو نمیخواد و خودمو دارم بهش تحمیل میکنم حتی دیگه‌جسمم رو هم نمیخواد ماه ...

شوهر من یه آشغال ب تمام معناست هرچی بهش محبت کنی حالیش نیست ۴ساله همو نبوسیدیم بهم محبت نکردیم ولی عین خیالش نیست 

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه 

مث ما....ولی فرقش اینه ک شوهر تو خوبه شوهر من بدذات عالمه ....ما حدود هشت ماهه طلاق عاطفی....قبلشم فقد ماهی ی بار رابطه بود الان دیگ اونم نیس

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
سنتی ازدواج کردی؟؟

بله

مادرش اصرار داشته

و بعد اینکه ما با هم صحبت کردیم تو خواستگاری ، بهمادرش گفته این دختر به دلم ننشست

ولی با اصرار اطرافیان ادامه داده به امید تغییر

ولی غافل از اینکه وقتی به دلش ننشستم کاری نمیشه کرد

وقتی میگی زندگیت بهشت بوده یعنی اوایل همو دوست داشتید 

و یه اتفاقی افتاده که این مشکل به وجود امده باید اون مشکل رو پیداذکنی و حلش کنی

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
میخوام تغییر کنم تغییر بدم ولی نمیشه یاد همه ی تماشای بی نتیجه ام می افتم برام آرزو شده دوست داش ...

اگر بدونید یه دست در دست گذاشتن ساده،

یه بع آغوش کشیدن غیر منتظره، یه لبخند ساده و خیره

بانگاه مهربون چه اثرات شگفت انگیزی داره...

بالمس و نوازش دستاس شروع کن....

امروز عبده،،،بهانه کن برو بغل وبه بوسه عیدی بده...

هر ثانیه که دیر اقدام کنی باختی....هرثانیه...

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!