2777
2789

بچه های شمام شمارو میزنن؟؟

دختر من دعواش کنم منو میزنه یه وقتاییم همینجوری میزنه من اصلا نمیزنمش دلیل اینکارش چیه؟

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه بعد ۱۵ م دخترم میشه یکسال دعواش کنم جیغ میکشه یا اگه تو روروئک باشه باباش دعواش کنه گریه میکنه سریع با روروئک میر ه پشت میز ناهار خوری

درخواست دوستی قبول نمیکنم🙃دخترم تموم دنیای منه👶❤❤❤
اره عزیزم بچه منم ۱۶ماهشه این اخلاقو داره حتی گازم میگیره وحشتناک🥴🥴🥴موهامو میکشه..

اره اتفاقا جدیدا یاد گرفته موهامم میکشه 

نمیدونی دلیلش چیه؟

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔

نه ابدا جرات زدن بزرگترها رو نداره با کوچکتر ها گاهی دعوا میکنن یه سیلی یواش میزنشون که اونم هی بهش تذکر میدم شکر خدا خیلی کم پیش میاد. بنظر من بچه از اول حتی یک سال و دو سال باید خط قرمزهایی داشته باشه که زدن والدین و بزرگترها یکیشه. اینکه بچست نمی‌فهمه هم اصلااا قبول ندارم

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

اره اتفاقا جدیدا یاد گرفته موهامم میکشه  نمیدونی دلیلش چیه؟

نمیدونم میخواد ببینه چی میشه کنجکاون دیگ و اینکه بعضی وقتا لج میکنه بعضی کارارو میکنه

خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه
بچه شما چند سالشه  شمارو میزنه؟

پسر منم یهو می زنه یا موهای خواهرشو می کشه منم با ارامش بهش یاد می دم که بوس کنه یا نازی کنه اونم سریع خواهرشو بوس می کنه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن