2777
2789

من ماه ششم بارداری هستم علاوه بره نوک سینه هام اطرافشونم سیاه شده به سمت زیر بغلم‌نشون خونوادم دادم میگن اولین باره همچین چیزی میبینن طبیعی نیس تاحالا برا شما پیش نیومده ک علاوه بر نوک سینه تون ک تیره میشه اطرافشم‌تیره بشه؟

چون میگذرد غمی نیست 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطرافشم تیره شده؟؟مال من سینه م کامل شده تیره مامانم‌میگه مث سیاه پوستا شدی🤦🏻‍♀️

اره خب تعجب مبکنم مامانت نمیدونه من مامانم ازروی سیاهی سینم فهمید باردارم ازاول سینم واطافش سیاه شده بود

اره خب تعجب مبکنم مامانت نمیدونه من مامانم ازروی سیاهی سینم فهمید باردارم ازاول سینم واطافش سیاه شده ...

خب مامانم‌میگه تو بارداری مال خودش فقط نوکش تیره شده ولی من ک کل سینه م😐 به زیر بغلمم رسیده تازه

چون میگذرد غمی نیست 🙂
مال من سر پسرم مثل همیشه بود اما سر بارداری دخترم اکثر نقاط بدنم سیاه شد اصلا سینه ام که سیاه سیاه ش ...

مال من پسره

اطراف سینه م کامل سیاه شده تا نزدیک‌  زیر بغلم

چون میگذرد غمی نیست 🙂
برای من گردالیش تیره تر و یکم بیشتر از قبل شده ولی خود سینم سفید شده با کلی رگ های آبی از ...

خوش بحالت  تو سینه ت سفید شده من سیاه شده ک باخودم میگم با این سینه ها چطو روم بشه بچه شیر بدم

چون میگذرد غمی نیست 🙂