2777
2789
کار از این چیزا گذشته خواهر خونسردیمو نبین من گریه هامو کردم .بخدا از بس زدم ب سینم با مشت بدنم زخم ...

خوب عزیزدلم الان چی میگه 

خوب باید تکلیفتو روشن کنی 

چند سالته گلم؟ همسرت چند سالشه؟

از کسی نپرس خوشبختی کجاست تو بازی کن نویسنده خداست🧿🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی خدا خدا لعنت کنه هزاران بار همچین خانواده هایی رو بخدا قسم من شوهرتو درک میکنم هم خودتو باور کن ...

همه ی حرفات درسته بجز اون قسمتش که گفتی شوهرت هیچ تقصیری نداره

باید به این خانوم میگفت که یکی‌دیگه رو دوست داره

در مورد دخترا نه اما قبول ندارم پسری اینجوری عاشق دختری باشه و خانوادش بتونن مانع بشن

اگه از اول گفته بود قطعا مجبور به این ازدواج نشده بود

خودش مستقیم نه اما ثابت کرده . در کل با همن.انگاری دارن برنامه می‌چینن برای رفتن .    

الهی که خدا کمکت کنه عزیزم 

اگه اینجور که میگییه شما زودتر کاراتو بکن حداقل مهریه بگیر  

همه ی حرفات درسته بجز اون قسمتش که گفتی شوهرت هیچ تقصیری نداره باید به این خانوم میگفت که یکی‌دیگه ...

دقیقا باید اصلا روز خواستگاری میگفت من اینجوریم و قضیه اینه شما قبول نکن چون من دلم پیش کسه دیگه ای هست

جلو روش بسته سیگارمو درآوردم   تا صبح بیدار بودم اما اون گرفت خوابید تهش. نفهمید با کاراش ...

من موندم این آقایون چطور بعد از هر ماجرایی چه اذیت کرده باشن چه اذیتشون کنن راحت میگیرن میخوابن 

واقعا برام سوال شده 

کار از این چیزا گذشته خواهر خونسردیمو نبین من گریه هامو کردم .بخدا از بس زدم ب سینم با مشت بدنم زخم ...

وا 

به خودت  بیا 

یعنی چی که خود زنی میکنی 

یکی دیگه هلاک یکی دیگست سینه هاشو شما میزنی 

به فکر خودت باش 

البته اگه میشه یه توضیح بده که طرف کی بوده؟

چرا جداشدن ؟

از بس که پرروئن به خدا

والا شوهر من بعد چهار ساعت که در مورد اینکه من وسایل خونه رو خراب میکنم ( البته سهوا ) بحث کردیم و آخرش کلی با حرص داد زد که گفتم خدا نکرده سکته میکنه الان خرو پفش به هواست 

والا شوهر من بعد چهار ساعت که در مورد اینکه من وسایل خونه رو خراب میکنم ( البته سهوا ) بحث کردیم و آ ...

نامزده منم همینه کلی بحث میکنیم بعد وسطه بحث میگه جای منو بنداز بخوابم😂

😂😂🤣 خدا نکشتت مردم از خنده 

😂مردا حوصله ی بحث ندارن مثله ما نیستن ما دوست داریم صحبت کنیم تا آروم شیم مردا فقط خواب آرومشون میکنه  🤣

همه ی حرفات درسته بجز اون قسمتش که گفتی شوهرت هیچ تقصیری نداره باید به این خانوم میگفت که یکی‌دیگه ...

نمیدونستم همون اول بهش نگفته عزیزم

گلم هیچوقت هیچکسی تا چیزی رو تجربه ش نکنه نمیتونه درکش کنه من دقیقا عین خودتون میگفتم اگ دو نفر همو بخوان هیچییییی مانعشون نمیشه حالا از مخالفتا گرفته تا...

اما تا وقتی ک خودم تجربش نکردم نفهمیدم اینو

خیلی وقتا میشه بعضی چیزارو با اصرار به دست بیاری اما باید منتظر عواقب بعدشم باشی 

همه ادمها و قومیت ها مثل هم نیستن 

بعضی وقتا حتی اگر یچیزی رو عمیقا دوست داشته باشی و بخوایش بهتره به صلاح اونو بزاری کنار هرچند هیچوقت از یادت نمیره

امیدوارم شما هیچوقت این حس تلخ رو تجربه نکنی عزیزم💕