2777
2789
😂مردا حوصله ی بحث ندارن مثله ما نیستن ما دوست داریم صحبت کنیم تا آروم شیم مردا فقط خواب آرومشون میک ...

حوصله بحث که دارن 

فقط نمیدونم چطور بعدش خوابشون میبره 

من هنوزم دارم کنکاش میکنم در مورد خودم و اینکه درست میگفت یانه و چیزهایی که خودم گفتم چقدرش درست بود ولی اون قشنگ خوابید 🙄😏

حوصله بحث که دارن  فقط نمیدونم چطور بعدش خوابشون میبره  من هنوزم دارم کنکاش میکنم در مور ...

وای منم همینم بعضی وقتا میگم اه کاش بهش اینو میگفتم یا کاش اصلا جوابشو نمیدادم تا بحث بعدی من درگیرم😂😂😂

از کسی نپرس خوشبختی کجاست تو بازی کن نویسنده خداست🧿🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونستم همون اول بهش نگفته عزیزم گلم هیچوقت هیچکسی تا چیزی رو تجربه ش نکنه نمیتونه درکش کنه من دق ...

من نگفتم هر دو نفری که همو بخوان قطعا میتونن به هم برسن

گفتم قطعا میتونن ازدواج نکنن و یکی دیگه رو بدبخت نکنن

اون اقا رو نزاشتن با کسی که خواسته ازدواج کنه که ظلم و اشتباه خانوادش بوده و حرفی توش نیست

اما شده با دیوونه بازی میتونسته با یکی دیگه ازدواج نکنه و زندگی یه نفر دیگه رو خراب نکنه

پست های قبلی استارتر رو ببین به خاطر عشقش دست به خودکشی زده این کارا رو قبل ازدواج با این خانومم میتونست انجام بده و خیلی کارهای دیگه که میگم حداقل وظیفش صحبت در مورد عشقش با استارتر قبل از ازدواجش بوده

نمیدونستم همون اول بهش نگفته عزیزم گلم هیچوقت هیچکسی تا چیزی رو تجربه ش نکنه نمیتونه درکش کنه من دق ...

مثل بچه 

من بعضی وقتا فکر میکنم با شرایط موجود بهتر که ندارم با اینکه اکثر اوقات فکرم درگیر که چه عرض کنم در کفشه 

شما چکار کردی نامزد کردی با اون آقا ؟ چون مرددبودی میپرسم

والا باهاش صحبت کردم گفتم خودمون دوتا الان بشینیم صحبت کنیم خیلی بهتره تا اینکه خدایی نکرده زیر سقف بخوایم به مشکل بخوریم گفتم برای تو سختتره چون یکبار سابقه ی شکست داری دیگه کلی صحبت کردیم آخر گفت من تمام این مدت میخواستم هم تو هم خودم رفتاره واقعیمونو بشناسیم یعنی نه اینکه به خاطره ازدواج خودمونو کنترل کنیم و از رفتاره خودمون دور شیم  گفتم من از یه سری مسائل میترسم گفت نترس 😅😅😅

از کسی نپرس خوشبختی کجاست تو بازی کن نویسنده خداست🧿🥰
والا باهاش صحبت کردم گفتم خودمون دوتا الان بشینیم صحبت کنیم خیلی بهتره تا اینکه خدایی نکرده زیر سقف ...

همین؟

میگم حیف نیست خودتو در جونی درگیر کنی

۲۸ سالته 

اون اقا هم که. وضعیت مالیش متوسطه 

شکستم که خورده