2777
2789
بعداً فهمیدم .اما خب بافاصله بعددعقد متوجه شدم ....

جات بودم بلافاصله میرفتم دنبال زندگیم 

اینجوری اگه اون خانومم عاشق شوهرت باشه سه نفرتون عذاب میکشید و این زندگی هم واسه شما زندگی نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از آشناهای ما هم پسره عاشق یکی بود از سر لج لجبازی که نشد ازدواج کنن رفت یکی دیگه رو گرفت ولی ذهنش همش پیش اون بود آخرم دختره ی بنده خدارو طلاق داد باز رفت ‌پیش همون فقط با زندگی اون دختر بازی کرد 

از کسی نپرس خوشبختی کجاست تو بازی کن نویسنده خداست🧿🥰
بزور.جداشون کردن با اشک. جوری ک من فهمیدم من دارم تقاص همه رو پس میدم  منی که ناخاسته وارد زندگ ...

اگه سن شوهرت کمه برا زندگیت انرژی بزار و امیدوار باش یه روز از فکر اون بیاد بیرون اما اگه سی رو رد کرده و دنبال اونه به نظرم وقتتو تلف میکنی تو اون زندگی

بزور.جداشون کردن با اشک. جوری ک من فهمیدم من دارم تقاص همه رو پس میدم  منی که ناخاسته وارد زندگ ...

الهی عزیزم چقدرسخته برات اما باهاش صحبت کن منطقی و صادقانه بگو اگه بامنی ولی حواست به اونه منو بازی نده 

جلو روش بسته سیگارمو درآوردم   تا صبح بیدار بودم اما اون گرفت خوابید تهش. نفهمید با کاراش ...

یعنی قشنگ بهت گفت که کسی دیگه رو دوست داره؟

الهی عزیزم چقدرسخته برات اما باهاش صحبت کن منطقی و صادقانه بگو اگه بامنی ولی حواست به اونه منو بازی ...

کار از این چیزا گذشته خواهر خونسردیمو نبین من گریه هامو کردم .بخدا از بس زدم ب سینم با مشت بدنم زخم .ناخونام شکسته سرمو میکوبیدم دیوار...دیگه تموم دیگ اشک نمیریزم براش

هعی خدا

خدا لعنت کنه هزاران بار همچین خانواده هایی رو بخدا قسم من شوهرتو درک میکنم هم خودتو باور کن اونم گناداره عشق فراموش نمیشه هیچوقت مارو هم از همدیگه جدا کردن بنظرت حالا اگ منم یروزی ب اجبار با کسی دیگ ازدواج کنم دلم پیششه 

به هیچ وجه 

خدا لعنت کنه اینجوری خانواده هارو ک ن فقط دو نفرو نابود میکنن بلکه ممکنه دو نفر دیگ رو هم داغون کنن 

شوهرت هیج تقصیری نداره مقصر خانوادشن 

منم میگم جداشو و نمون چون اون عاشق یکی دیگست شما هم ارزش و لیاقت اینو داری ک یکی عاشقت باشه و با عشق زندگی کنی پس جداشو بلاخره یکی میاد تو زندگیت ک از ته دلش عاشقت باشه💕