2777
2789
عنوان

بیاین میخوام درد و دل کنم

92 بازدید | 16 پست

همش اجبار و اجبار

حالم از دین و مذهب و حجاب بهم میخوره.از بچگیم مادرم خشکی مذهب بوده.یادمع ۴ سالم یود یکی از دخترای فامیل برای لاک قرمز خرید و زد خیلی ذوق کردم مامانم گف برو پاکشون کن.یه بار ۹ یا ۱۰ سالم بود رفتیم عروسی چون روسریم رفته بود کنار و یکمی گردنم معلوم شده بود دعکام کرد و نذاشت با بقیه برم دنبال عروس.یه بار به عمم گفتم میخوام رژ بزنم کلی دعوام کرد ک چرا گفتی.لچع بودم شاید ۵ یا ۶ ساله.عقد خالم مجبورم کرد چادر بپوشم.تو عروسیا میگف با چادر بیا.همه جا چادر😭

به هر دختری ک تو خیابون موهاش معلوم باسه فوش میده و هم حال خودش و خراب میکنه و هم من و 😕

یبار گفتم ریمل بزنم بازم دعوام کرد.آخه ریمل ک چیزی نیس.هس؟

با لباس آستین مچی میگف ساق بنداز.اگه یکسانت از موهام معلوم باشه غر میزنه تشر میزنه میگ شدی دختر خیابونی.

گیر میده تو چرا رساله نمیخونی؟ چرا سمت خدا گوش نمیدی؟ چرا..چرا..چرا

اینا باعث شده ازش متنفر بشم و همه کارارو یواشکی انجام بدم.بیرون ک میرم موهامو میندازم بیرون.رژ و ریمل و تو راهرو خونمون میزنم با پولام یواشکی خریدم نمیدونه قبل خونه اومدنم پاک میکنم.موقع هایی هم که خونه نیس آهنگ میزارم آرایش میکنم میرقصم.آخه رقض برای خود ادم و آهنگ مجاز ک دیگ گناه نداره ب اونام گیر میده

درکل ظاهر و باطنم یکی نیس.سلفی هاییم ک با دوستام میگیرم تو گوشیم مخفی میگنم چون به حجاب اونام کار داره

نظرتون چیه من با این مادر چکار کنم؟

و یه چیز دیگ توروخدا هیچ چیزو به دختراتون تحمیل نکنید بزارید لاک بزنم برقثن ذوق کن.در کل حرف آخرم بزارید دخترونگی کنن

ک متاستفانه من نکردم

الان چندسالته

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

دلم ب حال دختر عموی ۸سالم سوخت چون میشه فردای تو....

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بمیرم برات...من خودم ادم مقیدیم وخشک مذهبی نیستم...دلم کباب شد...مادرت خیلی بی منطق عمل میکنه...من یک تار موهام بیرون نیست ولی ارایش ملایم میکنم...چادروگذاشتم کنار ولی معمولی وساده میپوشم...مادرت اشتباه میکنه عزیزدلم

اللهم عجل لولیک فرج 

عزیزم توی همه چیز باید تعادل رعایت بشه نه افراط بشه نه تفریط خصوصا تو مسائل دینی نباید جوری رفتار کنن که طرف دین زده بشه مثل شما به نظرم آدم اگه دین رو قبول داره همین که نماز بخونه و حجابش هم متعادل باشه و آدم خوبی باشه کافیه 

الهی بمیرم برات...من خودم ادم مقیدیم وخشک مذهبی نیستم...دلم کباب شد...مادرت خیلی بی منطق عمل میکنه.. ...

من یبار رفتم اردوی بسیج یه خانم بسیجی اونجا بود.بخدا اینقد با منطق و مهربون و زبون خوش رفتار میکرد که من تا یکماه تو گرمای تابستون به عشق اون و احترام ب حضرت فاطمه چادر میپوشیدم

عزیزم توی همه چیز باید تعادل رعایت بشه نه افراط بشه نه تفریط خصوصا تو مسائل دینی نباید جوری رفتار کن ...

من کسایی و میشناسم ک فقط ب خاطر خانواده چادری شدن مقل من.ولی هزار تا دوس پسر داره.کساییم میشناسم که جحاب ندارن یا معمولین ولی نگاه ب نامحرم نمیندازم.همیشه ب مادرم میگم از روی ظاهر قضاوت نکنه و همرو با هم یکی میکن

من کسایی و میشناسم ک فقط ب خاطر خانواده چادری شدن مقل من.ولی هزار تا دوس پسر داره.کساییم میشناسم که ...

آره دیگه میگم آدم باید آدم خوبی باشه انسان باشه حجاب هم در حدی که هم خودت راحت باشی و هم تو جامعه عرف باشه رعایت کنی کافیه حالا یه لاخ مو هم دیده بشه به جایی بر نمیخوره که ولی خب من خودم اگه حجابم رو رعایت نکنم احساس بدی دارم با حجاب احساس بهتری دارم

پدر من وقتی حدودا ۱۱ یا ۱۲ سالم بود میخواست چادر رو بهم تحمیل کنه هرچی اصرار کرد گوش نکردم ولی خودم تو سن ۱۸ سالگی به انتخاب و با پس انداز خودم رفتم چادر خریدم و پوشیدم و راضیم الان هم تو جمع فامیلی و خانوادگی با مانتو هستم فقط تو خیابون چادر میپوشم چون اینطوری احساس بهتری دارم

کاملا از دین زده شدم و متنفر

الکی میگم نماز میخونم ولی نمیخونم فقط چادر و جانماز و تکن میدم ک فک کنه خوندم.و...هزار تا کار یوایشکی و ریا و دروغ.ینی متاستفانه خودش خواسته ک من دروغ گو بشم 

کاملا از دین زده شدم و متنفر الکی میگم نماز میخونم ولی نمیخونم فقط چادر و جانماز و تکن میدم ک فک کن ...

منم قبلا از این کلک ها میزدم که الکی نماز میخوندم ولی همش از سر لجبازی بود بعدا خودم به نماز اعتقاد پیدا کردم و به میل و اعتقاد خودم میخونم تو هم برو تحقیق کن راجع به اینکه چرا باید نماز بخونیم وقتی فواید نماز خوندن رو ببینی اون وقت مثل من به میل و اعتقاد خودت میخونی نه اجباری و الکی