2789

با همسرم سه ساله ازدواج کردم تو این سه سال تا حالا سه بار از تو گوشیش یعنی تلگرامش نگاه کردم دیدم با زن های خراب پیامک بازی کرده هر دفعم گفته من کنجکاوم.... امروز خانم بهش پیام داده بود که صیغه میشم از جلو و پشت 750 هزارتومان شوهرم در جواب گفته بود چه عالی عکس بفرستید لطفا زنم عکسشو ارسال کرده بود... شوهرم بعدش  دیگه پیامی نداده بود.بهش میگم این چیه میگه به خدا فقط کنجکاوم ببینم واقعیه یا نه. واقعا دیگه چه جورمیتونم بهش اعتماد کنم... خانم هایی که این مسائل تو زندگیتون میبینید چی کار میکنید....؟؟ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با اینجور رفتار گستاخترش میکنی

یعنی چی اون میگه کنجکاوم تو هم سکوت میکنی؟

نمیگم دعوا و حال و جنجال راه بنداز

ولی تصمیم درست بگیر ببین چجوری بیشتر روش تاثیر داره

جمع کنی بری یا درخواست طلاق بدی یا مهریتو بزاری اجرا

خدا سر هیچ زنی نیاری خیلی تو موقعیت بدی هستی عزیزم

ولی فکر کن و بی‌گدار به آب نزن

این آدم آدمه زندگی نیس مگر اینکه عوض بشه

من نظراتم خیلی سختگیرانه س و میریزن سرم پس نظر نمیدم ‌‌...

ولی دلیل سختگیری من خط قرمزامه ...

اونقدر روش پافشاری دارم که اطرافیانم ناخودآگاه بدترین هم باشن ، در مقابل من سعی میکنن بهترین نوع خودشونو نشون بدن ....

همه چیز به خودمون بستگی داره .

اگه شوهر شما ، شوهر من بود ، هرگز این کارو نمیرفت بکنه ...چون منو از دست میداد .

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم