من دیگه خسته شدم از بس دیدم یه عده هنوز دارن از کودک همسری دفاع میکنن🫠
قضیه فقط بچه بودن نیست بحث بیولوژی و علمه ! مغز انسان اون بخشی که مسئول تصمیم گیری های حیاتی کنترل هیجانات و درک پیامدهای کارهامونه یعنی لوب پیشپیشانی تا ۲۵ سالگی هنوز داره شکل میگیره! شما وقتی یه دختر بچه یا نوجوان رو مجبور به ازدواج میکنین در واقع دارین یه موجودی رو که هنوز سیستم عصبیش کامل نشده پرت میکنین وسط یک میدان مین به اسم زندگی مشترک🤦🏻♀️
انتظار دارین کسی که هنوز مغزش توی فاز رشده و تا تکامل راه داره بیاد مسئولیت زندگی خودش و احتمالاً یه نفر دیگه رو قبول کنه؟ این جنایته! وقتی اون لوب پیش پیشانی هنوز به بلوغ نرسیده طرف اصلاً نمیتونه درست تحلیل کنه که تصمیمش چه بلایی قراره سر آیندش بیاره ازدواج زودرس یعنی توقف رشد شخصیتی و سوختنِ پتانسیل های یک آدم قبل از اینکه اصلاً فرصت کنه بفهمه کیه و چی میخواد
هر کسی هم میخواد بگه قدیم زود ازدواج میکردن و خوب بودن قدیم مغزها همون مغز بود ولی سطح توقعات پیچیدگی های زندگی و آسیبهای روانی زمین تا آسمون با الان فرق داشت بیاید با علم پیش بریم نه با خرافات و سنتهای پوسیده ای که فقط داره نسلهای آینده رو تباه میکنه(:😕
یه چیزی بگم ؟ (: سن یه عدد نیست بلکه لازمه هر چیزی هستش! انسان هر چقدر سنش میره بالاتر دنیا دیده تر میشه تجربه دار تر میشه وارد اجتماع میشه با توجه به چیز تجربه هایی که از گذشته کسب کرده میتونه مشکلاتشو بهتر حل کنه البته هستن کسایی که هر چقدر سنشون میره بالا باز مغزشون تکامل پیدا نمیکنه و به کمال نمیرسه ولی الان من عمومیت رو در نظر میگیرم نه استثنا هارو!
معلومه که سن عقلی و معیار های فرد ۲۵ ساله با فرد ۱۵ ساله قابل مقایسه نیست...🤌🏻😬
خودتونو گول نزنین که سن یه عدده و فلان! به نوجوان ها و افراد جوان فرصت بدیم تا خودشونو پیدا کنن بدونن از خودشون و جامعه یا طرف مقابلشون ( همسر آینده) چی میخوان بعد بزاریم مسئولیت های بزرگی مثل ازدواج رو قبول کنن ...
البته یه سری نوجوان ها هستن تحت تأثیر دوستان و فضای مجازی خودشون تو دام میفتن و فکر میکنن چون فلان دوستم تو ۱۵ سالگی ازدواج کرده منم نباید عقب بمونم و ازدواج کنم! نکنید عزیزان تو این سن احساسات به منطق غلبه میکنن اینقدر سطح هورمون ها تو این سن و حوالی ناپایداره که اغلب تصمیم ها از سر احساسات زودگذر و تخلیه هیجان های عصبیه🙂