2789
عنوان

از خانم ها و آقایون عاقل و باتجربه خواهش میکنم راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 28 پست

بنظرم ذاتا کمی به اون سمتا گرایش داره حتی اگه فرض کنیم کاری نمیکنه فقط از روی کنجکاویه واقعا موضوع دیگه ای تو دنیا نیست که بخواد بیشتر در موردش بدونه حتما باید با آدمای ....چت کنه ؟؟پس این گرایش منفی تو همسر شما هست باهاش حرف بزن بنظرم مشاوره برو گلم...این اصلا چیز کمی نیست حواستو کامل جمع کن.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ولی بی شوخی بشین باهاش صحبت کن ببین چی تو عکس اون زنا براش جذابه تو سعی کن شبیهش شی اون زنا و اهدافشونو براش باز کن تویی ک پاکی و متعهد به شوهرت ارزشت خیلی بالاتر ازین زنای چیزه😑 اینو بهش نشون بده بگو ک منم میتونم از مردا عکس بخوام فقط چون کنجکاوم شاید چون تکرار کرده و کاری نکردی فک می‌کنه مشکلی نداری

اون هم از دست داد... اعتمادم رو عشقم رو... و خیلی چیزههای دیگه 

بله 

ولی هنوز رابطه جنسیشو داره باهات 

تو هم مجبوری باهاش زندگی کنی 

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 

عزیزم زبونم لال اگه من بودم همون لحظه گوشیشو میکوبیدم تو دیوار و جیغ میزدم نامرد من زنتم.آخه چی کم گذاشتم برات که کنجکاوی؟؟؟!!!

ساکمو میوردم وسط سالن و لباسامو می ریختم توش و میرفتم خونه بابام.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.