2777
2789
عنوان

بیاین بازی کنیم😄🎮

424 بازدید | 120 پست

سلااام دوستان😊

هر کسی که حوصلش سر رفته بیاد تا بازی کنیم😇

اینجوری  که چند کلمه بامزه که بهم ربطی ندارند رو انتخاب میکنیم،نفر بعدی باید یه شعر  با اون کلمات بسازه.. 

نمیخواد که دو نفر روی هم کلید کنین.جواب همدیگه رو بدین😄🙃

سعی کنید کلمات جذاب بگید تا فان بشه😎

آماده اید؟؟؟🏃‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بریم من هستم

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

خیلی سخته که😂

روزای روشن خداحافظ/ همه عزادار سر به گریبون/مردا سر دار زنا تو زندون/ نه تو آسمون نه رو زمینیم/ انگار که خوابیم کابوس می بینیم/ نوبت میگیریم گیج و بی هدف/واسه مردن هم باید رفت تو صف                                                               https://harfeto.timefriend.net/16374966084948💫
آبگوشت،پتو،علیرضا خمسه،استخر

علیرضا خمسه با پتو.........

علیرضا خمسه با پتو................

رفت تو استخر آبگوشت خورد😂

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛