2777
2789

خونریزی داری؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سرطان فقط این عدد بهم نمیخوره که پلاکت و خیلی چیزای دیگه....قسمت عفونت خون هم بالا میره چون بدنت ...

همه چیم نرمال ،فقط هموگلوبین و ذخایر خونیم خیلییی پایینه ،حالا باید برم پزشک داخلی ببینم چی میشه

نه به هیچ عنوان

شاید کلا مادرزادی هموگلوبین پایین باشی نگران نباش 

ولی حتما دوباره چک کن قرص آهن بخور چیزای آهن دار بخور کم خونی داری 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

اخه خیلی پایینه ..تو گوگل زدم ببشتر ترسیدم

هیچی تو گوگل نزن

من جواب غربالگری رو زدم گوگل زده بود سندروم داون مردم و زنده شدم تا دو روز بعد رفتم دکتر گفت اون عدد هیچ ربطی به سندروم داون نداره سالم سالمه

عزیزم یه علتی داره شاید کم خونی داری ،منم یه مدت به شدت حالم بد بود سرگیجه میکرفتم چشمام سیاهی میرفت ،رفتم آزمایش دادم گلبول سفید خونم پایین بود ،بعد دکتر ازمایش تخصصی نوشت ،هیچ مشکلی نبود ، سیستم ایمنی بدنم بعد کرونا ضعیف شده بود،الانم هر از گاهی همونطور میشم