2777
2789
عنوان

حرکت نبض مانند جنین

10985 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من بارداری دومه ...دقیق همه علایمم برعکس بارداری اولمه حتی حرکات جنین ....مثلا تو بارداری اولم ک دختره ورم زیاد داشتم و چاق شدم اشتهام خیلی خوب بود ویارم عالی بود ولی کسل و خواب آلود بودم ولی الان پنج ماهمه و فقط یه ذره شکم زدم اشتها ب غذا ک اصلا ندارم تا سه ماهگی حالت تهوع داشتم زبر و زرنگ شدم خواب ب چشام نمیاد لک بینی داشتم و کلا این بارداریم خیلی اذیت شدم حتی حرکات جنین مثل قبلی نیس مثل نبض میزنه و کم حرکاتشو حس میکنم ولی دخترم از ۳ ماهگی حرکاتشو حس کردم خیلی تکون میخورد...حالا سوالم اینه من ۱۳ هفتگی گفتن ۸۰ درصد پسر ولی تو آنومالی ک رفتم گفتن دختره مشکل من جنسیتش نیس و همینکه سالم باشه برام کافیه ولی تا حالا سیسمونی نخریدم چون دو دلم نمیدونم چی بخرم ممکنه اصلا با این احتمالات سنو انومالی اشتباه کرده باشه چون جدیدا ب سنو هم نمیشه اعتماد کرد و ممکنه بچم پسر باشه اخه ویارم خیلی با دخترم فرق داره لطفا یکی کمک کنه

اصلا اصلا ربطی به علائم ندارع گلم هربارداری فرق داره کاری باجنسیت نداره...بعدم آنومالی دیگه قطعیه ودقیقه...اگ شک داری یاجای معروف وخوبی نرفتی یه سونو دیگه برو

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا اطمینان باز ی جا دیگ سونو بده 

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 

یه سونوی دیگه برو که مطمعن شی به منم همه میگفتن پسره سونو انومالی گفت دختره باز همه میگفتن پسره

بعد که مطمعن شدی بیا لباسای نازشو از این پیج بخر    niniandmami