2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته 😭😭😭😭😭😭

98 بازدید | 7 پست

بخاطر اشتباهات گذشته از دست خودم و کارام خسته ام دلم میخواست میشد برگشت به گذشته و جبران کنم همه ی اشتباهاتمو حیف نمیشه 💔😭

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم😘 امروز بشین دعای عرفه بخون تا اروم بشی  منم واسه ارامشه دلت دعا میکنم❤

چشم گلم ممنون⚘

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
از الان درست زندگی کن حالا که نمیشه برگشت. حالا هی بشینی غصه بخوری چه فایده ای داره

میترسم عواقب اشتباهاتم به اینده ام صدمه بزنه 

میترسم عواقب اشتباهاتم به اینده ام صدمه بزنه 

نه نترس به خدا توکل کن. ربطی نداره کگذشته رو فراموش کن. و همیشه اینو با خدا بگو، (خدایا گناهان منو بریز ولی آبروی منو نریز) خدا ضامنت میشه. واسه من جواب داده ولی واقعا دیگه تکرار نکن تا به آرامش برسی

نه نترس به خدا توکل کن. ربطی نداره کگذشته رو فراموش کن. و همیشه اینو با خدا بگو، (خدایا گناهان منو ب ...

ممنون گلم چشم میگم تکرار حتی فکر بهشون داره عذابم میده بخوام تکرار کنم کع هیچ😔