2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی طرز تفکرش قدیمیه

950 بازدید | 39 پست

شاید بهم بگید ناشکرم با وجودی اینکه خیلی دوسم داره اما زندگی شادی ندارم 

ی تفریح درست و حسابی ی مسافرت ی زندگی خوب 

جدیدا اصلا دلم نمیخاد باش برم بیرون چون ب ادم استرس وارد میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میریم مسافرت ی اخلاقای خاصی داره ک باهاش معذبم همش استرس دارم ک عصبانی نشه 

بیشترین چیزی هم ک اذیتم میکنه اینه ک ب حجابم گیر میده و ب شدت عصبانی میشه 

مثلا میریم بیرون دلم میخاد عکس بگیرم باید ی تار موهامم بیرون نباشه

منم همین طور م..بعد از ده سال انگار منو نشناخته خیلی محدودم می‌کنه نمیزاره برم سرکار 

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
وقتی میریم مسافرت ی اخلاقای خاصی داره ک باهاش معذبم همش استرس دارم ک عصبانی نشه  بیشترین چیزی ...

شوهرمن علاوه برموهام به پیشونیمم گیرمیده .میگه اگه پیشونیت پیدا باشه چاکش میدم .یزید زندگیمه .

شوهرمن انگارغارنشین بوده

وای دقبقا بخدا مال منم همینطوره 

حرف حرف خودشه 

اصلا از چیزای قدیمی و بی کلاس خوشس میاد 

مثلا ب شدت با هم مشکل داریم با وجودیکه پول داره ک ماشین خوب بخره اما پراید داره و میگه بش علاقه دارم 

اصلا بخودش نمیرسه لباساش مال احد بوقه

شوهرمن علاوه برموهام به پیشونیمم گیرمیده .میگه اگه پیشونیت پیدا باشه چاکش میدم .یزید زندگیمه .

😐😐😐😳چکار به پیشونی داره دیگه

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من

وا چرا انقد بددله؟

تو دوران نامزدي نميدونستي اين اخلاقو داره؟

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
منم همین طور م..بعد از ده سال انگار منو نشناخته خیلی محدودم می‌کنه نمیزاره برم سرکار 

حرف حرفه خودشونه 

هر چی بش میگم احر حرف خودشو میزنه 

وقتی بش میگم ب حرفم اهمیت نمیدی داد و بیداد راه میندازه ک نشونت میدم اگه فقط حرف من باشه چی میشه