2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی طرز تفکرش قدیمیه

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمن علاوه برموهام به پیشونیمم گیرمیده .میگه اگه پیشونیت پیدا باشه چاکش میدم .یزید زندگیمه .

😳😳😳از خدا سخت گیر تره 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
روانیه .ازبس چشمش ناپاکه فکر میکنه مردها نشیتن همه جای منو دید بزنن .باچادر وجوراب وحجاب خفم کرده

همه جورشو دیده بودم اما اخه گردی صورت اوکیه دیگه. حتما خیلی دوستت داره یا خیلی خوشگلی

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من

بابام اینطوریه ولی نه درباره خجاب

کلا همیشه حرف خودش باید باشه

شما سعی کن راحت باشی تا اذیت نشی ، نترس ازش

اصلا فکر نکن به اینکه عصبی بشه یا نشه ،خودتو تو الویت بذار ،کم کم رو مخش کار کن...

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه
تو هم بگو عزیزم حداقل سبک بشیم 

تنها تفریح ما فقط هیات ومسجد رفتن باید باشه .بشدت بیزارم .درون من یه دختره که دوست داره آرایش کنه ادکلن بزنه .تیپ خفن بزنه .لاک بزنه .موسیقی گوش بده .بخنده شاد باشه مسافرت بره .

ولی زندگی من:دختری افسرده درون چادر وحجاب .نه مسافرتی نه تفریحی .نه حرات داره لاک بزنه نه ارایش کنه .وتنها جاش هیات و مکانهای مذهبی

بااین همه تناقض تصور کن درونم چه غوغایی بپاست

چند روزه با هم دعوا داریم یر اینکه ماشینشو عوض کنه اهمیت نمیده حتی بش میگم طلاهامنو بفروش اما میگه ن ماشین مدل بالا خرجش بیشتره 

امروز فهمیدم دوتا برادر شوهرام رفتن ماشین شاسی خریدن خیلی ناراحت شدم حالا بهم میگه تو حسودی 

خانوادش خیلی منو دوست دارن خیای کارا براشون کردم 

بهم میگه اونا نمیشناسنت فقط من میشناسمت تو هم بدتر از جاریاتی 

وقتی میریم مسافرت ی اخلاقای خاصی داره ک باهاش معذبم همش استرس دارم ک عصبانی نشه  بیشترین چیزی ...

چقدر مثل منی حسرت شده برام به حجابم گیرنده تازه چادری هم هستم  تازگیا گیر داده دخترم که باید چادر سر کنه طفلک ۱۳سالشه 

شوهرمن علاوه برموهام به پیشونیمم گیرمیده .میگه اگه پیشونیت پیدا باشه چاکش میدم .یزید زندگیمه .

اینا کی میخوان درست بشن مال من رفته رفته بدتر میشه قبلا تو مسافرت بامقنعه و مانتو بلند میگشتم الان میگه فقط چادر