2777
2789

همش توخونه م خیرسرم خواستم برم بیرون باماشین

دنده عقب گرفتم ماشین کثیف بود

موتورپشت سرم پارک بود 

بهش زدم افتاد

ولی نه‌کامل

یه آقااومد بلند کردموتورو

منم نگا کردم کسی نبود 

اومدم خونه

کلا گند زدم به روحیه خودم و اومدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین موتور مال همون آقایی بود که اومد بلندش کرد یا نه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
چرا فرار میکنی خودت دستش میگرفتی بلند میکردی اگه میدونی ک چیزی نشده تهش یه عذر خواهی میکردی

خیلی ترسیدمممم

شوهرم بدونه مسخره م میکنه

خدایا شکرت که کسی چیزیش نشد

هیشکی نبود بدون سرنشین بود

خواهشا فرار نکن 

اگر آسیب زدی به وسایل مردم شماره بگذار و پاسخگو باشد 

اون روز زدن به سپر من در رفتن 

اگر طرف مونده بود میبخشیدمش 

ولی اینقدر نفرین کردم که نگو

نمیدونم فقط مطمن شدم کسی آسیبی ندیده و اومدم خونه

اگه یه چراغ از اون موتور خورد شده باشه یا چه می‌دونم یه اتفاقی برای موتور افتاده باشه الان تو این بازار دست کم یک میلیون باید اون بنده خدا خرج بکنه به نظرت این حق الناس نیست

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
خواهشا فرار نکن اگر آسیب زدی به وسایل مردم شماره بگذار و پاسخگو باشد اون روز زدن به سپر من در رفتن ا ...

ینی برم دم مغازه؟

بخداموتور نیوفتاد کامل

سطل آشغال پلاستیکی

کنارش بود

تکیه زده شده بود به اون

واییی قلبم نگووووووتوروخدا

برگرد برو طرف پیدا کن 

بابای من موتور روی جک بود خواهرزادم هول داد موتور افتاد طلق موتور شکست بابای من نزدیک ۸۰۰ ۹۰۰ هزار تومان پول یه طلقشو داد فقط بعد شما فکر کن زده باشی یه وقت موتور افتاده باشه زمین باک سوراخ شده باشه یا چراغ شکسته باشه یه اتفاقی افتاده باشه به نظرتون حلالت می‌کنه شب و روز نفرینت می‌کنه و فکر می‌کنی حق الناس روی زمین می‌مونه