2777
2789
خصلت شماست تو کار بقیه سرک بکشن به همه تذکر بدن؟ اینجور موقع ها باید ب خودت بگی مگه من فوضولم بقیه چ ...

اتفاقا اینجور مواقع باید به بقیه هم گفت بی ادب نباشن و شکاک. دقیقا عین شما

همه جا هم خوب هست هم بد

اتفاقا اینجور مواقع باید به بقیه هم گفت بی ادب نباشن و شکاک. دقیقا عین شما همه جا هم خوب هست هم بد

آره همینطور اول باید پای ادم های زیاد چکن زن رو حذف کرد پشتش این حرف ها رو زد😂 و همه جا هم هم خوب هم بد نیست🙃

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس لابد تو شهر شما همه مثل خودتون بی ادبن؟ تا کی را چک زن حساب کنیم🤔🤔

چک زن نه چکن یعنی حرف های پشت هم ، شما حتی نفهمیدی چی میگم دوباره چکن زدی😂😂 ادب شما از پریدن تو کامنت یکی دیگه معلوم بود گلم من دیگه ارزشم رو در حد شما نمیارم پایین که خدای نکرده گم نشه😉 

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
ارزشتون بالا نبود. برا خودتون نوشابه باز کنید به سلامت

😂😂عه شما کارشناس امور ارزشی سایت هستین؟ اگه تنهایی تعیین میکنین و خسته میشین بگم دوستان برسن از مدال های افتخارتون کم نمیشه😂

شما کارشناس ارشدش هستید که اول از همه به خودتون مدالش را دادید🤣🤣🤣

😂😂اووو تبریک تبریک چقدر خوب متشکرم

دیدید؟؟؟ ازتون تعریف کردن خوشحال شدید🤣🤣🤣

😂😂😂آره از شما مدال افتخار گرفتم ولی خودم پپسی باز نکردم بر عکس شما که ارزش ها رو تعیین میکنین😉

😂😂😂آره از شما مدال افتخار گرفتم ولی خودم پپسی باز نکردم بر عکس شما که ارزش ها رو تعیین میکنین😉

من به کسی مدال ندادم.

کارشناسی ارشد ارزشی بودن مدال نمیخواد

مدال را به ادم های با شخصیت میدن.

ادب و هنر ادم ها به مدرکشون نیست

چی میزنی؟؟ حالت خوش نیست نمیگم نزن و نخور ساقیت را عوض کن. جنسش ناجوره🤣🤣🤣

خب اینم از این😂😂😂 از حرفای فلسفی رسیدی به ساقی و اینا ، اینم فکر کن تو گفتی ملت دویدن عوض کردن بعدش چه کنم ننه؟

خب اینم از این😂😂😂 از حرفای فلسفی رسیدی به ساقی و اینا ، اینم فکر کن تو گفتی ملت دویدن عوض کردن بع ...

شما کارشناسی ارشد گرفتی سنت بالا رفته ننه شدی. ما هنوز جوونیم.🤣🤣🤣

با این سطح تحصیلات و مدالت جرا جواب سوالاتت را از من میخوای؟

چی میزنی؟؟ حالت خوش نیست نمیگم نزن و نخور ساقیت را عوض کن. جنسش ناجوره🤣🤣🤣

لطفا برای حضور در یه سایت عمومی از ادبیات صحیح استفاده کنید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar