2777
2789

بچه ها سلام خوبین خوشین 😁

من یه ایده ای به ذهنم رسید ک اینجا میشه عملیش کنیم 

ایا پایه هستین؟

حدود ۵ هزار نفر جمع شیم یجا 

درامد داشته باشیم😍😍😍

بچه ها هممون میتونیم پیج بزنیم اینستا 

حالا با هرر موضوعی مثلا طنز ،موسیقی ،ایده استایل 

بعد همه مون با یه پیج دیگ همدیگ رو فالو کنیم ، 

اینجوری نفری ۵هزار تا فالوور واقعی داریم و لایک و کامنت هامون باعث میشه پیجمون بره اکسپلورر و زود تر پیشرفت کنیم و از تبلیغات درامد کنیم

اگه بدونین این پیجا برای ی تبلیغ ساده تو استوری چقدررر میگیرن با کله میاین😂

نکته:ایده در اصل برای ی کاربر دیگه س که ب نظرم عالیه😍😋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول تاپیک رو ببر تو پر بازدید

تو از خدا برایم خیر بخواه  شاید بخاطر تو خدا نه نگوید  من هم قابل باشم به یادت هستم  سپاس از اینکه دعایم کردی❤ میدونی سختی واقعی چیه؟؟؟ اینکه والدینت آرزوهات رو نابود کنن و خودشون رو مالک تو بدونن، بال پرواز ندن و تو محکوم به زنده موندن باشی.  در برابر انسان بی‌گناهی که بدنیا می‍‌‌ارید یکم احساس مسئولیت کنید.  وگرنه حیوانات اهلی و وحشی نیز تولید مثل را آموخته‌اند. 

۵ هزار نفر😲 جمع کردنش خیلی سخته ها

روزای روشن خداحافظ/ همه عزادار سر به گریبون/مردا سر دار زنا تو زندون/ نه تو آسمون نه رو زمینیم/ انگار که خوابیم کابوس می بینیم/ نوبت میگیریم گیج و بی هدف/واسه مردن هم باید رفت تو صف                                                               https://harfeto.timefriend.net/16374966084948💫
ولی منم احساس میکنم میشه تو نینی سایت ۵هزار نفر رو پیدا کرد

من تازه عضو شدم نمیدونم تعداد کاربرای اینجارو 

روزای روشن خداحافظ/ همه عزادار سر به گریبون/مردا سر دار زنا تو زندون/ نه تو آسمون نه رو زمینیم/ انگار که خوابیم کابوس می بینیم/ نوبت میگیریم گیج و بی هدف/واسه مردن هم باید رفت تو صف                                                               https://harfeto.timefriend.net/16374966084948💫