2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادرم اینطوریه توی هوای سرد بدتر میشه باسردیهاهم همینطور،هم غضروف زانوهاش کم شده ارتروز هم داره

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
به دکتر عمومی بگو یه چکاپ خون برات بنویسه ممکنه بخاطر ویتامینای بدنت باشه و نقرس هم همینجوریه

نقرس چجوریه؟.یه ازمایش دادم گفتن سالمی فقط تیرویدت یکی از هورمونات کمه .احساس سردی میکنی همین درمورد درد استخون چیزی نگفت

نه چیزای سرد خوردنی اینجوری میشدم ولی الان دیگه بیشتر شده

عزیزم اول اینکه به یه پزشک متخصص مراجعه کن و آزمایش کلی بده

و اینکه سنجد خوب بخر وبارهسته اش آسیاب کن و هر روز  دو قاشق آسیاب شدش و با یه لیوان شیر گرم و مقداری عسل ترکیب کن و بخور

اگه جواب آزمایشت اوکی بود و مشکلی نبود انشاءالله

قرص یونی فلکس بخور

عزیزم اول اینکه به یه پزشک متخصص مراجعه کن و آزمایش کلی بده و اینکه سنجد خوب بخر وآسیاب کن و هر ...

ارمایش دادم گفت سالنی نمیددم چکاب بود یانه ..قرص یونی فلکس برا چیه؟ فکر کنم یه بار دکتر داد بهم.از این قرصا ولی خیلی گرون بود نتوستم بگیرم دیگه دونه ای جهارتومن بود اون موقع

نقرس چجوریه؟.یه ازمایش دادم گفتن سالمی فقط تیرویدت یکی از هورمونات کمه .احساس سردی میکنی همین درمورد ...

نقرس هم همین شکلی درد مفصل میگیری بخصوص انگشت پا . اسید اوریک خونت که بالا باشه باعث نقرس میشه . توازمایش قبلیت اسید اوریک نوشته بود؟

چ ارمایشی داد که معلوم شد اره تو سرما اینجوری میشم.

رفته بود پیش متخصص ارتوپد گفت عمل میخواد باید غضروف اون یکی زانوت رو به اینکه دردداره تزریق کنیم ولی چون مادرم سنش زیر۵۰عه عمل نکرد الانم ویتامین دی میخوره اما هیچ تغییری نکرده 

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
نقرس هم همین شکلی درد مفصل میگیری بخصوص انگشت پا . اسید اوریک خونت که بالا باشه باعث نقرس میشه . توا ...

نه فکر نکنم .نوشته باشه گفت برا پوکیو فکر کنم ویتامنا فسفر اینا نوشته دادم ولی نشون دادم جوابشو گفت سالنی احتمالا تیرویدت کمه نمیدونم چی 

ارمایش دادم گفت سالنی نمیددم چکاب بود یانه ..قرص یونی فلکس برا چیه؟ فکر کنم یه بار دکتر داد بهم.از ا ...

اگه آزمایش کلی دادی و سالم بوده

قرص یونی فلکس برای درد استخونه

و کلی ویتامین داره

یه ورق بخوری نتیجش و میبینی

البته ناگفته نمونه که بعضی از دردهای جسمی به دلیل ناراحتی های روحی و روانیه

من خودم چند وقت پیش ،شبها که میومدم بخوابم پادردم شروع میشد و مجبور میشدم به قدری بیدار بمونم تا از خستگی بیهوش شم😁

دکتر مراجعه کردم و متوجه شدم افسردگی گرفتم وتمام مشکلات جسمی و گوارشیم به دلیل ناراحتی های روحیم بوده

بعد مرگ یکی از عزیزانم ، شوک شدیدی بهم وارد شد و مشکلات زندگی خودمم از یه طرف

خلاصه که الان داروی اعصاب و ویتامین ب مصرف میکنم و شکر خدا بهترم

نه بابا خطرناکه بخدا مصرف زیاد ویتامین دی خودش عوارض خطرناکی داره ماهی یه دونه دکتر بهم گفت

نمی دونم والا ی  دکتر متخصص صحبت می کرد گفت خانم ها هفتگی ، بجه ها ۱۵ روز یبار و اقایون ماهی یکبار  تا اخر عمر مصرف کنن

منم الان باردارم از اول تا الان هفتگی بهم داده دکتر با اینکه چتدین بار در  آزمایشاتم میزان ویتامین دی رو چک میکنه 

شما به تایپکای من چیکار داری .چ ربطی داشت اه 😢

نه جدی گفتم .خودمم یه مدت اینطوری شدم .دقت کردم دیدم میام تو گوشی ،پا رو‌پا میندازم موقعیکه نشستم ،به پام فشار میاد .تا پیکاتو نگاه کردم دیدم شما هم زیاد میایی سایت و ... گفتم احتمال داره ازین باشه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.