2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شونه دندونه ریز بگیر روزی دوبار شونه کن یه هفته انجام بده پاک میشه

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

باسس مایونز موهاتو چرب کن یک پلاستیک رو سرت بکش صبح برو حموم قشنگ شونه کن کلی شپش میریزه بعد با سرکه مالش بده و آبکشی کن هرچند روز یکبار باسس چرب کن و هرشب تخم شپش اگه توسرت هست جدا کن

سلام بله عزیزم من تو خوابگاه شپش زدم یه بار رفتم شامپو شپش گرفتم و شونه به مادرمم نگفتم و گفتم خوب میشه دیگه ده روزی باهاش کلنجار رفتم حمام برو شونه کن همه ملحفه بشور لباس ها بشور بنداز تو نایلون باز پر سرم بودن نمی مردن داشتم روانی میشدم تا به مادرم گفتم گفت چرا الان میگی برو فقط یه سم کامن بگیر چند پیف بزن تو موهات بعد نایلون بکش سرت ۲۰ دقیقه بذار بعد برو حموم همین کارو کردم نجات پیدا کردم داشتم به جنون کشیده میشدم مادرم گفت تو جنگ شپش همه گیر شد تنها علاجش هم همین بود و هرکی میزد سم خوب میشد.

تو حمام نرم کننده زیاد به موهات بزن بعد با شونه خیلی ریز شونه کن

دخترم گرفت منم همینکارو براش کردم یه شپش رو پیدا کردم.تخمش رو هم جدا کردم

مشکل خودمم کسی نیس سرمو ببینه اونایی هم که دیدن گفتن نیس.ولی خودم کنار گوشم یه رشک پیدا کردم.موهامو کوتاه کردم شامپو مخصوص زدم ۱ هفته بعد رنگ کردم توی این فاصله با شونه دندونه ریز مخصوص با سرکه شونه کردم روغن زیتون زدم سونه کردم هیچی نمیاد اما سرم میخاره.البته قبلا آلرژی داشتم

ببخ طولانی شد.مضطربم

اول این که اصلا نرو سرخود شامپو بخر  

دوم برو دکتر تا خودش برات اسپری مخصوص و شامپوی مخصوص بنویسه دکتر پوست مو 

سوم این که اسپری بگیر برای لباس بالش و اتاقت و همه جا رو ضد عفونی کن با اسپری ضد شپش 

چهارم اگه موی بلند برات مهم نیست کوتاه کن 

پنجم بشین توی آفتاب یه نفر تک تک شپش ها رو از سرت بکنه  

و پنجمین مورد رو سه بار انجام بده 

به امید خدا مشکل حل میشه

تا وقتی نشه از پشت تلفن بزنم توی دهن بعضیا علم پیشرفتی نداشته🙂💔 یه روز یه نفر توی کار یکی فضولی نکرد مُرد...!

و بگم بهت که اصلا داروی گیاهی جواب نمیده و دلت رو خوش نکن

تا وقتی نشه از پشت تلفن بزنم توی دهن بعضیا علم پیشرفتی نداشته🙂💔 یه روز یه نفر توی کار یکی فضولی نکرد مُرد...!