2777
2789
نه کلا نباید بخورم 85 کیلو وزنم 178 قدم چن سال ثابت نگه داشتم نمیخام بره بالا رژیمم برنامم مقوی نیا ...

تو سایت زنانه عضو شدی،، ادا دخترا رو در میاری چرا😗😏😂😂😅

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
نه بابا😂🙈👀 پز-رو-پوستی#    

متوجه نشدم خواهر، این زبون  تون  اینحوری صحبت کردن خیلی زشته ها اونم واسه یه خانوم  واقعا که، کافر همه رو به کیش خود پندارد

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته اگه برنامه غذایی و ورزشی دارید باید رعایت کنید  من یه روشی دارم رو من جواب میده  ب ...

سخته خیلی ولی شدنیه 😐😑

از کافئن و چایی و قهوه فعلا دور ام😐

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 
متوجه نشدم خواهر، این زبون  تون  اینحوری صحبت کردن خیلی زشته ها اونم واسه یه خانوم  و ...

اوکی برادر:/

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
سخته خیلی ولی شدنیه 😐😑 از کافئن و چایی و قهوه فعلا دور ام😐

یبار قهوه رو با چشمم خالی خوردم نزدیک بود دلو جگرم بیاد تو دهنم  سرم گیج شد اخر به دکتری کشید😐 البته یادم میاد 17 سالم بود از اون موقع دهن نزدم

تو سایت زنانه عضو شدی،، ادا دخترا رو در میاری چرا😗😏😂😂😅

رعایت کن خواهر  اگر خیلی خانومی ریپلی نکن با یه پسر😐 پس ریپلی نکن رو من و تو سایتم خانوم اقا نداره شعور و بی ادبی و بی فرهنگی و ادم دل سیاه و خراب به جنسیت ربطی نداره زنو مرد🙏 ریپ نکن موفق باشبد

کالباس سرخ نمیکنن که  اون پخته شدست  همونجوری میخورن خوشمزه تره  سرخ نکن

ن اتفاقا خیلی خوشمزه میشه امتحان کن

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
بله کار نشد نداره 😅 ولی واقعا سخته تحمل نخوردن چیزایی که آدم عاشقشونه

یه مدت دیگه ایشالله، 😐 الام که نخوردم بدنم از هنه لعاظ سالم و اتومات😐 فقط به دلیل فوت بابام افسردگی گرفتم که دکتر دارم میرم

ان شالله  روحشون شاد و در آرامش 🌷

ممنون از هم دردی تون خانوم بزرگوار، همچنین رفتگان شما 🌹🌹