2777
2789
عنوان

شما صبح که بیدار میشید.....

255 بازدید | 35 پست

سلام. اومدم بگم خوش به حال اونایی که صبح که بیدار میشن تنهان. تا ظهر یا عصر ک شوهرشون بیاد. نه صدای تلویزیون نه صدای بچه نه صدای لقمه جویدن بقیه نه صدای هم زدن لیوان چای. خوووووووش به سعادتون. در آرامش و سکوت آشپزی میکنید تا ظهر. گردگیری و کارِخونه. دوش گرفتن و هرچیز دیگه. بدون نگاه هیچ کس. بدونید شما برگزیده خدایید اگر اینطور زندگی میکنید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که صبح بیدار میشم میرم سرکار

صدای جیغ مترو

صدای بلند هندزفری بقیه

صدای داد هوار فروشنده های مترو

صدای حرف زدن اکیپی که فکر میکنن صداشون و حرفاشون خیلی برای بقیه جذابه

صدای رادیو تاکسی

صدای راننده

صدای جوشکاری نزدیک محل کار

صدای تخریب ساختمون کناری و داد و فریاد کارگراش

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من دارم خیارمیخورم صدا قرچ قرچ میاد😂

#همه چی آرومه ما چقدر خوشبختیم...برداشت آزاد همانا ترکیدن راهی که همه باید طی کنن.دوستام درخاست بدن.زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

من ۴ ساله از همینام که میگی

همسرمم ناهار میبره با خودش ساعت ۶ غروب میاد خونه😐

قبلا خونه م برق میزد الان باردار شدم خیلی تنبل شدم خسته ی خسته

امروزم اعلام شد تهران تا ۶ روز تعطیله و همسرم از فردا تا یکشنبه خونه س🥳

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 

ن بابا.خواهر.من همه اینایی ک گفدی رو از صبح ک چمامو باز میکنم تا شب ک همسرم بیاد میبینم. حوصلم پوکیدههه..از فردا میخوام برم کلاس و باشگاه..موسیدم تنهایی تو خونه

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️